Cu cine a înlocuit-o Brad Pitt pe Angelina Jolie. Toate zvonurile de până acum, infirmate. Cine este femeia din viața lui. FOTO

Cu cine a înlocuit-o Brad Pitt pe Angelina Jolie. Toate zvonurile de până acum, infirmate. Cine este femeia din viața lui. FOTO
Publicat: 06/04/2018, 13:31

O sursă a declarat că pe Brad Pitt și Neri Oxman îi leagă pasiunea pentru arhitectură, design și arte și că între ei ar fi „o prietenie profesională”, care nu s-a transformat în poveste de dragoste, însă actorul american o consideră pe arhitectă „fascinantă”.

Lucrări de artă ale lui Oxman sunt incluse în colecțiile unor instituții precum Museum of Modern Art din New York, Centrul Georges Pompidou din Paris, Muzeul de Arte Aplicate din Viena etc. Foarte apreciată în domeniile în care activează, Oxman a fost recompensată cu International Earth Awards (2008), Vilcek Prize pentru Design (2014) și Emerging Voices Award din partea Ligii Arhitecților din New York (2015).

Arhitecta americano-israeliană, în vârstă de 42 de ani, a fost căsătorită cu compozitorul argentinian Osvaldo Golijov, în timp ce Pitt este în proces de divorț de Angelina Jolie.

Brad Pitt este fondatorul Make It Right Foundation, care se ocupă cu construirea de case ieftine, prietenoase cu mediul, pentru persoane nevoiașe. În proiectele sale, a colaborat cu arhitecți de renume, ajutând la construirea de case în zone precum New Orleans, afectat de uraganul Katrina, și Kansas City, Missouri.

Pitt se ocupă și cu design de mobilier, colaborând cu Frank Pollaro, și sculptează.

La începutul lunii aprilie, Brad Pitt și Angelina Jolie, care s-au separat în septembrie 2016, au ajuns la o înțelegere privind divorțul, după o lungă bătălie judiciară, iar o pronunțare în acest caz va fi dată în câteva săptămâni. Cele două staruri au rezolvat chestiunile oficiale, mai ales cele legate de custodia celor șase copii ai lor, potrivit unei surse apropiate fostului cuplu.

„S-au înțeles în privința termenilor de divorț. Documentele sunt finalizate de ambele echipe de avocați, dar vor fi depuse în instanță în următoarele săptămâni. Este o mare schimbare față de momentul în care s-a încheiat căsătoria, mai ales privind acuzațiile aduse de Angelina la adresa lui Brad, dar acum se înțeleg destul de bine”, a declarat sursa pentru publicația The Sun.

„Amândoi au decis că este crucial pentru copii să aibă o relație bazată pe respect. Au decis să împartă custodia copiilor, Brad urmând să fie consultat în ceea ce privește chestiunile legate de programul de muncă și călătorii. Au existat speculații potrivit cărora divorțul a fost anulat, dar nu este cazul”, a mai spus sursa.

O altă sursă a declarat că Brad Pitt a făcut terapie la psiholog după ce s-a despărțit de Angelina Jolie.

Starul a recunoscut anterior că una dintre problemele care au dus la destrămarea căsniciei sale cu Jolie a fost consumul de alcool.

Angelina Jolie și Brad Pitt s-au căsătorit în august 2014, după o relație de aproape zece ani, și s-au separat în septembrie 2016. În cererea sa de divorț, Jolie a cerut custodia celor șase copii ai lor, trei adoptați – Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, și Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam – și trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, și gemenii Knox și Vivienne, născuți în iulie 2008.

Angelina Jolie și Brad Pitt au interpretat rolul unui cuplu de asasini profesioniști în „Domnul și doamna Smith/ Mr. & Mrs. Smith” în anul 2005. Atracția dintre cele două staruri, atât de palpabilă pe marele ecran, s-a transpus în scurt timp și în viața reală. Brad Pitt a divorțat de actrița Jennifer Aniston în 2005, după patru ani și jumătate de căsnicie, pentru a fi împreună cu Jolie.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Vedeta de filme pentru adulți Jenna Jameson a mai primit o lovitură după ce medicii...
IMAGINILE DURERII 😢 Mama lui Costel Corduneanu s-a prăbușit de durere când a văzut sicriul...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Românca al cărei nume este gravat pe mașinile Tesla se luptă acum cu Elon Musk....
Locul de poveste unde se va muta Kate Middleton, după diagnosticul de cancer. Prințesa de...
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe...
Cum s-a schimbat viața "europenilor" din Siliștea Gumești, după aderarea la UE: "Noi avem nici...
Ultimul mesaj al Anei, gravida dispărută în drum spre casă: Eu...
Costel Corduneanu va fi înmormântat într-un sicriu de lux! Prețul lui atinge sume de ordinul...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Un inginer Boeing spune că producătorul american de avioane a ignorat îngrijorările legate de siguranţă:...
S-a aflat ADEVĂRUL: de ce NU se vrea UN LEAC pentru cancer?
Devine strict INTERZIS în România. Toți românii au nevoie de acord. Interdicția e clară
Sume astronomice la MasterChef. Cât primesc Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu
A nins în România! Imagini cu florile de aprilie acoperite de stratul de omăt: „Iarna...
Mădălin s-a izbit de un copac când a aflat că iubita îl înșală! Ireal ce...
Tavi Clonda s-a săturat de jignirile din mediul online! Artistul intenționează să îi blocheze pe...
De ce Denisa Tănase nu a devenit mamă până la 37 de ani: " Îmi...
BANCUL ZILEI. La ușa lui Bulă sună un neamț.- Nu vă supărați, mă puteți găzdui...
Nicolae Iorga, istoricul savant care s-a lăsat angrenat în manevrele lui Carol al II-lea