Cum a reușit o tânără să deschidă un hotel în Caraibe fără să aibă niciun ban. „Am fugit de vremea rece și de programul de la 9 la 5 pentru a ne urma visul”

Cum a reușit o tânără să deschidă un hotel în Caraibe fără să aibă niciun ban. Am fugit de vremea rece și de programul de la 9 la 5 pentru a ne urma visul
Publicat: 11/09/2017, 09:32
Actualizat: 13/09/2017, 08:28

În timpul unei ierni friguroase din New York, Kalisa și prietenul ei Jeff Belizaire au decis să „fugă” până pe insula din Caraibe. Acesta avea, la momentul respectiv, un job de vis: era director de brand la Tasting Table, o destinație digitală pentru gurmanzi. Dar ceva în timpul acelei excursii avea să le schimbe viața.

„În timpul acelui weekend prelungit, ne-am imaginat cum ar fi să avem propriul nostru B&B (bed and breakfast – n. red.) și ne-am dat seama că am putea să îl deschidem chiar acolo”, povestește Kalisa Martin.

Patru luni mai târziu, ea demisionase și se afla în drum spre Jamaica alături de Belizaire pentru a pune bazele The Runaway, un B&B care a devenit, între timp, simbolul unui stil de viață.

„Am fugit de vremea rece și de programul de la 9 la 5 pentru a ne urma visul și pentru a începe o nouă viață”, povestește tânăra.

Citește continuarea pe BusinessMagazin.ro

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase