Cum arată campusul GIGANT pe care Facebook îl construiește pentru angajații săi

Publicat: 26/08/2012, 13:13
Actualizat: 12/08/2014, 02:43

Faptul că angajații Facebook lucreză în cea mai confortabilă și relaxată atmosferă, având la dispoziție spații impresionante atât de lucru cât și de relaxare, nu mai este un secret pentru nimeni. Mark Zuckerberg are însă o surpriză: un nou campus care va găzdui peste 6.000 de angajați, cu grădini amenajate pe acoperișul clădirilor, conceput de celebrul architect Frank Gehry, scrie Business Insider.

Sursa: Facebook

Compania, care are în prezent sediul într-un campus de 2.000 de persoane, în Menlo Park, California, își va păstra sediul, dar se va extinde, lucrările urmând să fie definitivate la începutul lui 2013, potrivit reprezentanților Facebook.

Construcția principală va fi una de tip open space, asemenea unei hale, angajații urmând să stea pe fotolii cu laptop-ul în brațe. Zuckerberg promite de asemenea un spațiu cu multe cafenele, mini bucătării, astfel încât „să nu ajungi să-ți fie foame”, dar și cu multă verdeață în jur.

Sursa: Facebook

Proiectul, de tip eco-friendly, este conceput de Frank Gehry, unul dintre cei mai proeminenți arhitecți contemporani și cel care a proiectat spectaculoasa clădire a Muzeului Fundației Guggenheim din Bilbao, Spania și sediul Walt Disney Concert din Los Angeles, California.

Sursa: Facebook

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase