Gândul
  • Publicat:
Magazin

Cum arăta Gina Pistol înainte de operațiile estetice

Detalii în articol

„Atunci când suferi o intervenție chirurgicală și rezultatul nu este cel dorit, e foarte neplăcut”, spune Gina Pistol de fiecare dată când e întrebată despre operațiile estetice.

Pistol a cheltuit mult mai mult pentru a-și repara nasul și buzele, distruse de primul medic estetician la care a apelat. Pentru 4 operații la nas și mai multe la buze, Pistol a cheltuit mai bine de 12.000 de euro.

Apoi, Gina și-a tăiat pleoapele și buzele.

„Eu semăn cu mama. Mama la 50 și ceva de ani are pleoapele foarte lăsate, încât colțul extern al ochiului este acoperit de pleoapă. Am văzut că o moștenesc, aveam probleme la machiaj, colegii îmi spuneau să stau cu ochii mai mari… Acum ochii sunt mai mari, par mai odihnită și era păcat de ei. A luat foarte puțin din ele. După operații eram într-un mare fel. Domnul doctor a avut foarte mare răbdare cu mine. Îmi era teamă că nu știi ce se întâmplă (…) Am fost tăiată. N-am avut voie să râd câteva zile. M-am întors la domnul doctor să mă panseze pentru că mi s-au desfăcut firele de la râs și m-a certat”, a povestit Gina Pistol.

Citește continuarea pe One!

Inchide