Cum arată meniul zilnic în diferite colțuri ale lumii: de la Sydney și până la Angola – GALERIE FOTO

Publicat: 31/03/2014, 10:24
Actualizat: 19/05/2015, 00:38

Huffington Post a publicat o serie de povești a mai multor persoane care provin din diferite colțuri ale lumii, punând accent pe meniul lor zilnic și pe ce densitate calorică are fiecare. Meniul lor este influențat și de profesia pe care o au.

Mai jos puteți vedea în ce constă un meniu tradițional din Sydney, India, Angola și Letonia.

● Bruce Hopkins locuiește în Sydney, Australia, și face surf. Meniul lui zilnic ajunge și până la 3.700 de kilocalorii. Poate părea mult pentru unii, dar pe bărbatul în vârstă de 35 de ani îl ajută să facă față efortului fizic pe care îl depune în fiecare zi. Are o înălțime de peste 1.80 de metri și o greutate de peste 81 de kilograme. Acesta mănâncă foarte rar preparate de tip fast-food. Alcoolul este și el rar întâlnit în meniul lui.

● Marble Maohi locuiește, împreună cu familia ei, în Ghanzi, sudul Africii. Este bolnavă de HIV/SIDA și cu toate astea meniul ei zilnic conține 900 de calorii. Femeia are 32 de ani și cântărește aproape 41 de kilograme, la o înălțime de peste 1.50 de metri.

● Willie Ishulutak are 29 de ani și este de profesie sculptor. Acesta locuiește în Iqaluit, Nunavut, Canada. Meniul lui zilnic conține până la 4.700 de calorii. Cafeaua și sucurile carbogazoase sunt nelipsite. Ishulutak are o înălțime de aproape 1.60 de metri și în jur de 65 de de kilograme.

● Sitarani Tyaagi este un preot hindus ascent din India, iar meniul lui zilnic conține 1.000 de calorii. Bărbatul are 70 de ani, iar la o înălține de 1.70 metri cântărește în jur de 47 de kilograme.

● Maria Ermelinda Ayme Sichigalo este fermier și mamă a opt copii. Meniul zilnic al acestei femei ajunge și până la 3.800 de calorii. Aceasta locuiește în orașul Tingo din Ecuador. Maria are 37 de ani ani, o înălține de 1.60 de metri și o greutate de aproape 54 de kilograme.

● Curtis Newcomer este un soldat al Armatei Americane și mănâncă zilnic până la 4.000 de calorii. Acesta a fost detașat în bazele armatei aflate în Deșertul Mojave. În vârstă de 20 de ani, tânărul are o înălține de 1.97 de metri și cântărește 88 de kilograme.

● Viahondjera Musutua face parte din tribul Himba din Angola. Mănâncă de două ori pe zi, iar conținut caloric al acestor două mese ajunge până la 1.500 de calorii. Zilnic mănâncă terci de mălai cu lapte bătut.

● Aivars Radzins este pădurar. acesta se ocupă și cu apicultura. Meniul lui zilnic conține până la 3.100 de calorii. Acesta locuiește în Vecpiebalga, Letonia. La micul dejun mănâncă pâine de secară cu unt și miere, o omletă, chifteluțe din carne de porc făcute în casă și cafea. Cina este și ea destul de consistentă. Acesta mănâncă chifteluțe din carne de porc, cartofi nature cu ceapă și smântână. Tot la masa de seară Aivars mai servește două salate diferite și pâine de secară.

● Mariel Booth este un model profesionist din New York. Meniul ei zilnic conține până la 2.400 de calorii. Aceasta are 23 de ani, o înălțime de 176 și o greutate de 61 de kilograme. Având în vedere profesia pe care o practică, meniul ei este unul destul de consistent.

● Takeuchi Masato este un luptător profesionist de sumo și are un meniul zilnic bazat pe 3.500 de calorii. Carnea de pui, carnea de porc și orezul sunt alimente care nu lipsesc din meniul lu zilnic.

● Shashi Kanth lucrează la un call center și mănâncă până la 3.000 de calorii pe zi. Bărbatul, în vârstă de 23 de ani, este din Bangalore, India, iar meniul lui zilnic conține alimente de tip fast-food, batoane de ciocolată și cafea. Aceste alimente îl ajută să reziste la efortul zilnic. Are o înălține de 1.70 de metri și cântărește aproape 56 de kilograme.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Împăcarea anului la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce jurământ i-au făcut Adrian și Petronel Corduneanu...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut:...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Hugh Grant a renunțat la procesul împotriva tabloidului The Sun