Cum arată tânăra dependentă de droguri a cărei față era distrusă: E de nerecunoscut. Nu-mi vine să cred – FOTO

Cum arată tânăra dependentă de droguri a cărei față era distrusă: E de nerecunoscut. Nu-mi vine să cred - FOTO
Publicat: 07/11/2019, 12:36

Tânăra în vârstă de 25 de ani a postat în mediul online 2 fotografii în care pare că nu este aceeași persoană – una din perioada în care era dependentă de heorină și una făcută după ce a reușit să renunțe la droguri.

Cele două fotografii au fost făcute la distanță de doi ani și o prezintă pe Jamee în două ipostaze total opuse.

Aceasta și-a postat povestea pe pagina de Facebook „The Addict’s Diary” („Jurnalul unui dependent”) unde a oferit detalii despre dependența de droguri, starea fizică și morală, precum și despre infracțiunile pe care le-a comis pentru a reuși să facă rost de heroină.

„Mă numesc Jamee și sunt dependentă de heorină și metadonă. Pozele au fost făcute la doi ani distanță. Cea în care arăt mai bine este făcută în urmă cu câteva luni, când am absolvit liceul. Recuperarea este posibilă!”.

Cea de-a două poză se pare că a fost făcută în 2017, în perioada în care dependența de droguri ajunsese la limite maxime.

„Stăteam în mașină, într-o parcare, și așteptam un dealer. Am tot stat acolo și după ce am consumat și mă tot uitam în oglindă la fața mea. Se făcuse deja dimineață și mi-am dat seama că stătusem acolo toată noaptea”, a povestit aceasta pentru Mail Online.

Aceasta a mărturisit că a înceăut să fie dependentă de la 13 ani când a fumat canabis pentru prima oară, din cauza unei copilării foarte grele.

Jamee a explicat faptul că drogurile, sexul și alcoolul ajunseseră un mod prin care se detanșa de realitatea crudă în care trăia încă de când avea 15 ani iar iubitul ei o învățase să folosească opioide.

Se pare că tânăra a vut o viață foarte dură iar la vârsta de 17 ani a fost violată de doi bîărbați în aceeași seară.

Ulterior, la câteva luni după momentele teribile prin care a trecut, a început să se drogheze cu heroină și metadonă, ceea ce a determinat-o chiar să fure din case.

Pe când avea 19 ani a reușit ca timp de nouă luni să nu consume droguri, însă ulterior a făcut-o din nou, însă atunci și-a dat seama că trebuia să ia lucrurile în serios și a stat un an la dezintoxicare, unde și-a cunoscut actualul iubit, Jake.

„Nu contează cum te simți, cât de căzut crezi că ești sau cum e viața ta, lucrurile vor fi mai bune. Totul depinde de tine”, a transmis tânăra.

Foto: Facebook

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase