Cum arată vedetele nemachiate? 21 de fotografii în ipostaze naturale, cu celebrități cunoscute în întreaga lume

Cum arată vedetele nemachiate? 21 de fotografii în ipostaze naturale, cu celebrități cunoscute în întreaga lume
Salma Hayek Pinault, Lady Gaga și Demi Lovato nemachiate. FOTO: Instagram
Publicat: 06/08/2020, 14:56
Actualizat: 06/08/2020, 14:58

Deși ne-au obișnuit cu apariții impecabile, sunt momente în care chiar și vedetele americane renunță la machiaj și optează pentru un look cât mai natural. Și pentru că nu le este teamă să le împărtășească fanilor momentele lor de imperfecțiune firească, vedetele postează pe rețelele sociale fotografii cu ele când nu poartă machiaj.

Specialiștii nu recomandă utilizarea frecventă a machiajului în timpul verii și se pare că vedetele țin cont de astfel de sfaturi.

Recent, Lady Gaga a postat pe instagram o fotografie cu ea într-o ipostază naturală. În cadrul postării Lady Gaga mulțumește pentru cele 9 nominalizări pe care le-a primit pentru gala MTV Video Music Award.

„Sunt atât de recunoscătoare și mă simt binecuvântată pentru cele nouă nominalizări la VMAs de acest an pentru albumul meu „Chromatica”, pentru „Rain on me” și pentru alte performanțe”, a scris Lady Gaga pe instagram, alături de fotografia fără machiaj.

Lady Gaga

De asemenea, vedete precum Allison Williams, Nina Dobrev, Nikki Bella, sau Kaley Cuoco au demonstrat curaj și asumare în momentul în care s-au prezentat publicului fără masca de perfecțiune. Astfel, celebritățile au dovedit că au o frumusețe naturală cu care se mândresc.

Actrița Allison Williams, cunoscută pentru rolul lui Marnie Michaels din serialul de pe HBO „Girls” (2012-2017), și pentru personajul lui Rose Armitage din filmul de groază Get Out (2017) a postat pe instagram o fotografie în ținută lejeră, de casă și spunând că s-a vopsit din nou blondă, deși jurase să nu-I mai facă asta părului ei, dar un film nou cere o coafură nouă: „Înapoi la blond și la muncă”, a scris aceasta.

Allison Williams

Demi Lovato este o altă vedetă care nu se ferește să-și prezinte fața nemachiată. Fiind încă de copil o persoană publică, aceasta a trecut prin numeroase schimbări în ceea ce privește înfățișarea.

Demi-Lovato

Prezentăm în galeria de mai sus 21 de fotografii în care celebritățile cunoscute în întrega lume nu poartă machiaj.