Cum arăta Viorica Dăncilă după Revoluție. Fotografia rară dezvăluită de fostul premier

Redactor:
Laura Cojocaru
Viorica Dăncilă a dat publicității o fotografie din 1990 cu ea alături de soțul și fiul său. Fostul premeir a povestit că momentul în care l-a înfiat pe Victor i-a schimbat viața.

Viorica Dăncilă a povestit că deși nu avea o situație financizară formidabilă, imediat după revoluție a adoptat un copil:

„După ce l-am înfiat pe Victor, cu foarte multe insistențe, ni s-a schimbat viața. Am avut un țel. Când era greu, trebuia să depășim pentru că era Victor. El a devenit răsfățatul familiei. La început n-au înțeles, eram în 1990. Victor e născut pe 1 ianuarie 1990 și erau condițiile puțin mai grele. Stăteam în Videle, aveam un apartament cu două camere atunci”, a declarat Dăncilă pentru Antena 3.

Viorica Dăncilă a suprins de-a lungul timpului publicul larg cu aparițiile în materie de modă și coafură. Dar care a fost evoluția ei în ultimii 10 ani de când a captat atenția presei?

Încă din 2009, când Viorica Dăncilă a început să apară în presa românească după ce a devenit membru al  Parlamentului European, a surprins printr-un lookul neașteptat, „voluminos”.

Însă, de-a lungul timpului, fostul premier al României a experimentat mai multe look-uri, de la părul purtat desfăcut, drept sau tapat – voluminos, la cocul actual care a „consacrat-o”. 

Unele persoane au observat o îmbunătățire substanțială a imaginii fostului premierului după ce Dăncilă a fost propulasată în prima linie a vieții politice de către fostul președinte al PSD Liviu Dragnea. 

 

 

 

 

×
Misiunea SpaceX ajunge la Stația Spațială Internațională

Misiunea SpaceX ajunge la Stația Spațială Internațională

Publicată de Gandul pe Duminică, 31 mai 2020
Gândul LIVE!
Inchide