Gândul
  • Publicat:
Magazin

Cum s-a îmbogățit o cameristă de hotel după ce a renunțat la job. Oferă servicii de curățenie în costumul Evei

Cum s-a îmbogățit o cameristă de hotel după ce a renunțat la job. Oferă servicii de curățenie în costumul Evei

Britanica Claire O’Conner, în vârstă de 35 de ani, a înființat recent o afacere de succes în Walderslade, Kent. Businessul Fantasy Clean a devenit rapid motiv de rumoare și scandal în comunitatea locală.

Femeia, mamă a trei copii, cere un tarif de aproape 100 de lire sterline (peste 500 de lei) pe oră pentru servicii de curățenie în pielea goală.

Dacă un client consideră că tariful este prea piperat, poate apela la curățenia topless, care costă 85 de lire, sau curățenia în lenjerie intimă, la doar 75 de lire.

Claire O’Conner a renunțat la slujba de cameristă într-un hotel și și-a promovat afacerea pe cont propriu potrivit The Sun. Nu a fost nevoie de multă publicitate, deoarece serviciile sale au făcut vâlvă în oraș.

Acum femeia speră să angajeze și alte femei și bărbați pentru a se alătura în afacerea sa.

Fosta cameristă spune că s-a inspirat din povestea unei femei care oferea aceleași servicii de curățenie fără haine în localitatea Plymouth.

„Sunt o persoană extrovertită, nu sunt timidă de felul meu. S-ar putea să fie cam incomod la început, dar cu cât îți cunoști clientul mai bine, cu atât stresul se reduce. Este vorba de o oră de curățare casnică cu un singur produs de curățare, clientul rămâne în casă și asistă la operațiune. Nu se întâmplă nimic altceva, clientul nu are voie să mă atingă, nici să facă fotografii”, spune O’Conner .

 

Inchide