Cum s-a răzbunat o tânără, medic stomatolog, pe fostul ei iubit

Cum s-a răzbunat o tânără, medic stomatolog, pe fostul ei iubit
Publicat: 30/04/2012, 17:44
Actualizat: 08/06/2015, 18:16

Anna Mackowiak, o femeie din Polonia, în vârstă de 34 de ani, medic stomatolog, care fusese recent părăsită de iubitul ei, pentru o altă femeie, a ales să se răzbune pe acesta scoțându-i toți dinții.

NY Daily News informează că, în urma acestui gest necugetat, tânăra riscă să facă trei ani de închisoare, după ce l-a mutilat pe Marek Olszewski, în vârstă de 45 de ani.

Deși relația dintre cei doi se terminase, bărbatul o rugase pe Anna Mackowiak să îl ajute să își trateze o durere de dinți, pe care o acuza de ceva timp. „Am încercat să fiu o profesionistă și să mă detașez de toate emoțiile negative pe care le aveam pentru el, dar când l-am văzut întins pe scaun m-am gândit: ”Ce nenorocit!””, a declarat femeia pentru Daily Mail.

Pentru a-i scoate toți dinții, medicul stomatolog i-a administrat fostului iubit atât de mult anestezic, încât bărbatul nu a simțit nimic atunci când aceasta îi scotea dinții unul câte unul. Apoi i-a bandajat bine maxilarul în așa fel încât bărbatul să nu o suspecteze imediat și l-a lăsat să plece fără să îi spună nimic.

„Presimțeam că este ceva în neregulă, pentru că atunci când m-am trezit din anestezie nu îmi mai simțeam niciun dinte. În plus, maxilarul meu era legat cu bandaje. Când am ajuns acasă și m-am uitat în oglindă nu mi-a venit să cred că mi se întâmplase. Mi-a scos toți dinții”, a povestit bărbatul pentru un ziar local din Marea Britanie.

Anna Mackowiak este acum acuzată de malpraxis și ar putea fii condamnată la 3 ani de închisoare. De partea cealaltă, Marek Olszewski va cheltui o avere ca să-și pună implanturi.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase