Cum și-a botezat copiii un tată american. Instanțele de judecată au fost scandalizate

Cum și-a botezat copiii un tată american. Instanțele de judecată au fost scandalizate
Publicat: 04/06/2013, 21:08
Actualizat: 30/07/2014, 12:24

Un bărbat din SUA, acuzat că și-a botezat copiii Adolf Hitler și JoyceLynn Aryan Nation, a apărut în fața unei instanțe de judecată îmbrăcat într-o uniformă nazistă, relatează The Sun.

Heath Campbell a fost decăzut din drepturile părintești încă din anul 2009, când autoritățile au fost sesizate că acesta ar fi fost violent cu cei mici.

Cu toate acestea, bărbatul în vârstă de 40 neagă că și-ar fi abuzat copiii și spune că adevăratul motiv al deciziei judecătorilor a fost numele pe care acesta le-a ales pentru fiii lui.

„Niciodată nu mi-am abuzat copiii (…). Lăsați-mă să demonstrez lumii că sunt un tată bun”, a spus Heath. „Îi voi spune judecătorului că îmi iubesc copiii”, a continuat el.

Heath s-a arătat încrezător că de această dată instanța nu se va lăsa influențată de tatuajul său cu svastică și nici de ținuta militară pe care a ales să o poarte la proces.

„Dacă sunt judecători buni și oameni buni, vor privi înăuntrul meu, nu la ce de vede în exterior”, a arătat bărbatul care acum luptă pentru a-și recăpăta drepturile părintești.

Potrivit sursei citate, Heath a ajuns pentru prima dată în atenția presei în anul 2008, când reprezentanții unui supermarket au refuzat să scrie „Adolf Hitler” pe un tort pe care bărbatul îl comandase pentru fiul lui.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase