De ce a anulat Leonardo DiCaprio strângerea de fonduri pentru Hillary Clinton

De ce a anulat Leonardo DiCaprio strângerea de fonduri pentru Hillary Clinton
Publicat: 25/08/2016, 08:08
Actualizat: 21/08/2017, 08:29

DiCaprio a invocat scuza programului prea încărcat, dar nu toată lumea este convinsă de veridicitatea ei.

Mișcarea vine la câteva zile după ce publicația Hollywood Reporter a spus că starul și fundația sa omonimă ar fi fost asociate cu un scandal în care este implicat un fond suveran din Malaezia, în același timp în care propria organizație a lui Hillary și Bill Clinton este investigată.

Invitații la evenimentul din LA au fost anunțați, prin e-mail, că „programul de producție pentru documentarul despre climă produs de DiCaprio, „Before the Flood/ Înainte de Inundație”, a fost schimbat… ceea ce nu îi va permite actorului să se întoarcă în Los Angeles…Prin urmare, Leo personal le-a cerut prietenilor săi Justin Timberlake și Jessica Biel, soția sa, să găzduiască evenimentul la casa lor din Hollywood Hills”.

Unele persoane, însă, se întreabă dacă această schimbare de program are legătură cu articolul publicat de Hollywood Reporter, în care scrie că Departamentul de Justiție al SUA a depus o plângere de sechestru în instanța federală, referitoare la un fond malaezian ce susține Red Granite Pictures – o companie de producție care a lucrat la filmul lui DiCaprio „The Wolf of Wall Street/ Lupul de pe Wall Street”.

THR a scris: „Plângerea nu îl vizează pe Leonardo – se face referire la el de două ori, într-un document de 136 de pagini, cu Hollywood Actor 1”. Dar, „Scandalul aruncă o lumină nefamiliară asupra fundației caritabile a celui mai puternic actor de la Hollywood, datorită modului în care a beneficiat direct din relațiile lui DiCaprio cu figuri-cheie din saga”.

O sursă apropiată de familia Clinton a spus că reportajul din THR nu a fost „deloc un factor” al mutării evenimentului, în timp ce o sursă apropiată a actorului a adăugat: „Leo este prins în New York până miercuri, ca să își termine proiectul la timp, pentru a avea premiera la festivalul de film din Toronto…Nu vrea să o lase pe Hillary să aștepte, așa că și-a sunat prietenii, Justin și Jessica, și i-a rugat pe ei să găzduiască evenimentul”.

Leonardo DiCaprio este considerat unul dintre cei mai talentați actori de la Hollywood. A debutat devreme, fiind considerat în epocă un copil-minune al cinematografiei americane. Printre primele sale filme se numără „What’s Eating Gilbert Grape” (1993), în care a jucat alături de Johnny Depp, și „Jurnalul unui baschetbalist” (1995). A avut mare succes la public după ce a jucat în „Romeo și Julieta”, în 1996, și, mai ales, în blockbusterul „Titanic”, în 1997.

În ultima vreme, DiCaprio s-a specializat în biografii ale unor mari personalități. Astfel, el a jucat rolul pionierului aviației Howard Hughes, în „Aviatorul”, care i-a adus, în 2005, a doua dintre cele patru nominalizări la premiile Oscar într-o categorie de interpretare, iar în 2011 l-a interpretat pe fostul director al FBI-ului J. Edgar Hoover, în filmul „J. Edgar”, regizat de Clint Eastwood.

Actorul a mai jucat în „Bandele din New York” (2002), „Cârtița” (2006) și „Shutter Island” (2010), regizate de Marin Scorsese, dar și în filmul lui Christopher Nolan – „Începutul/ Inception”, lansat în cinematografe în 2010. Actorul a putut fi văzut în 2013 în cinematografe în filmul „Marele Gatsby”, o ecranizare de excepție a romanului omonim scris de Francis Scott Fitzgerald, în regia lui Baz Luhrmann, și în „Lupul de pe Wall Street”, în regia lui Martin Scorsese, într-un rol care i-a adus cea de-a patra nominalizare la Oscar într-o categorie de interpretare.

Sursa: http://bit.ly/2bhh2Ij.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
Bucurie mare în showbiz ❤️ ❤️ Fosta asistentă de la Acces Direct este însărcinată pentru...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de...
Cum a rămas, de fapt, Gina Pistol însărcinată. Nu mai avea nicio speranță: „Smiley mi-a...
Românul care a cumpărat un avion de pasageri şi-l transformă în restaurant. Momentul în care...
Tragedie în România! A MURIT
Irinuca Columbeanu se întoarce în România! Ce spune Irinel Columbeanu despre vizita fiicei sale: „Nu...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
S-a decis plata a 718 LEI de persoană în România. Banii intră automat pe carduri...
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
"M-am săturat". David Pușcaș a ajuns la capătul puterilor. Ce piedici întâmpină fiul adoptiv al...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Astronomii au descoperit cum s-a format „inima” de pe Pluto