De ce teoriile cu privire la disparițiile din Triunghiul Bermudelor nu sunt reale? La ce concluzie au ajuns specialiștii

De ce teoriile cu privire la disparițiile din Triunghiul Bermudelor nu sunt reale? La ce concluzie au ajuns specialiștii
Publicat: 14/10/2017, 09:28
Actualizat: 14/10/2017, 12:45

Triunghiul Bermudelor este o zonă legendară din Oceanul Atlantic care se desfășoară între Bermude, Florida și Puerto Rico. Conform Guff, zona a devenit faimoasă în urma disparițiilor fără urmă a avioanelor și navelor. În prezent, o echipă de specialiști a emis o nouă ipoteză ce ar putea duce la rezolvarea disparițiilor.

Una dintre cele mai faimoase dispariții a fost cea a Zborului 19. În decembrie 1945, cinci bombardiere americane au decolat din fortul Lauderdale pentru a efectua antrenamente. La scurt timp, echipamentul de navigare s-a dereglat, iar avioanele s-au pierdut în larg. Un avion cu 13 salvatori a fost trimis după soldați, însă și acesta a dispărut. Per total, în cadrul misiunii au dispărut 27 de oameni. Marina americană a declarat că a fost ca și când ”au zburat direct către Marte”.

În 1918, nava USS Cyclops care avea la bord 300 de membrii a dispărut fără urmă. În urma incidentului, președintele Woodrow Wilson a afirmat că ”doar Dumnezeu și marea știu ce s-a întâmplat cu adevărat cu nava”.

Citește continuarea în DESCOPERĂ!