De luni, 5 septembrie, #selfie69 își întâlnește publicul la avanpremierele cu actorii și echipa

De luni, 5 septembrie, #selfie69 își întâlnește publicul la avanpremierele cu actorii și echipa
Publicat: 02/09/2016, 18:34
Actualizat: 27/09/2018, 18:29

În întâmpinarea evenimentului, protagoniștii filmului și regizoarea Cristina Iacob se vor întâlni cu publicul din țară într-o serie de spectacole de avanpremieră, unde fanii fenomenului #selfie vor avea ocazia să urmărească în premieră cea de-a doua parte a poveștii cu cel mai mare succes românesc de box-office în 2014.

FOTO: Adi Marineci

Olimpia Melinte, Vlad Logigan, Sali Levent, Flavia Hojda, Alex Călin, Alina Chivulescu și Codin Maticiuc, precum și vedete din showbiz care susțin filmul se vor întâlni cu publicul în prima săptămână de avanpremiere în țară.

Avanpremierele de gală vor avea loc în Constanța (Cinema City/City Park), în 5 septembrie, la Brăila (Cinema City) și Galați (Cinema 3D), în 6 septembrie, apoi la Iași (Cinema City), în 7 septembrie, la București (Cinema City AFI), în 8 septembrie, la Ploiești (Cinema City), în 9 septembrie. Sâmbătă, 10 septembrie, echipa va aduce #selfie69 la București (Grand Cinema Digiplex), iar în 11 septembrie, la Brașov (Cinema One).

Spectatorii pot cumpăra deja biletele pentru avanpremierele de la Cinema City, din orașele Constanța, Brăila și Iași. (pentru bilete, click pe fiecare din orașele menționate).

„Abia așteptăm întâlnirea cu spectatorii și suntem nerăbdători să vedem reacțiile voastre. Este un film făcut pentru voi și este foarte important pentru noi să vă întâlnim,”spune regizoarea Cristina Iacob, care nu va lipsi de la evenimentele din țară.

#selfie69. It”s a fucking love story

#selfie69 (2016) este sequel-ul succesului de public #selfie (2014), cel mai bine vândut film românesc al anului 2014 și va fi lansat în cinematografe în 16 septembrie, distribuit de ZAZU Film.

După aventura din #selfie, de dinainte de bacalaureat, #selfie69 spulberă mitul urban potrivit căruia căsnicia nu aduce fericirea… Ba dimpotrivă! Dar, pentru a ajunge la această concluzie, cele trei grații bune și nebune din #selfie, Roxi (Olimpia Melinte), Yasmine (Crina Semciuc) și Ana (Flavia Hojda) trebuie să treacă prin capcanele, tentațiile și pericolele ce apar în urma unui pariu total „prăjit”, cedevineviralpefacebook: care dintre ele semarităprima în treizile?! Așa că, plecate-de-acasă, atât la propriu cât și la figurat, ele caută cu înverșunare inelul mult visat de fiecare mireasă latentă. După câteva preludii și tentative absolut imprevizibile, cele trei vor descoperi iubirea acolo unde nici nu se așteptau!

Din distribuție fac parte: Olimpia Melinte (Roxi), Vlad Logigan (Magi), Crina Semciuc (Yasmine), Flavia Hojda (Ana), Alex Călin (Brain), Levent Sali (Mihai), alături de Alina Chivulescu (Cecilia) și Răzvan Vasilescu (Nea Ceaușu). Roluri inedite au Maia Morgenstern, Dorina Chiriac, Silvia Busuioc, Marian Râlea, Alex Bogdan, Andrei Huțuleac, alături de actori consacrați sau debutanți, printre care Maria Dinulescu, Mihaela Mihuț, Radu Gabriel, Emilian Oprea, Raluca Aprodu, Tudor Aaron Istodor, Sergiu Costache, George Piștereanu, Rudi Rosenfeld, Camelia Zorlescu, Con Horgan.

Loredana Groza, Antonia, Răzvan Fodor, Lidia Buble, Adela Popescu, Radu Vâlcan, Virgil Ianțu, Speak, Codin Maticiuc sunt câțiva dintre invitații speciali ai filmului.

Scenariul este semnat de Cristina Iacob, Maria Spirache și Tudor Potra, iar imaginea îi aparține lui Barbu Bălășoiu. #selfie69 este produs si distribuit de Zazu Film.