De neimaginat. „Jocurile foamei” devin realitate în Rusia: „Va fi permis orice, inclusiv violul sau crima”

Redactor:
Liviu Mihai
De neimaginat. „Jocurile foamei” devin realitate în Rusia: „Va fi permis orice, inclusiv violul sau crima”
O televiziune din Rusia anunță că va lansa în acest an un reality-show asemănător celui din celebra serie cinematografică "Jocurile foamei", scrie The Independent.
Reality-show-ul se va numi Game2: Winter (Jocul 2: Iarna) și va avea 30 de protagoniști care caută să rămână în viață în pădurile populate de urși și lupi timp de nouă luni. Premiul este de 1,6 milioane de dolari, scrie Siberian Times.
 
Organizatorii show-ului susțin că totul va fi permis, inclusiv violurile și omorurile, concurenții fiind nevoiți să semneze pe propria răspundere că pot fi ținta unor astfel de atacuri.
 
„Fiecare concurent își dă consimțământul că poate fi mutilat sau omorât. 2.000 de camere, 900 de hectare și 30 de vieți. Totul este permis. Totul este permis. Luptele, alcoolul, crima, violul, fumatul, tot”, a fost anun’ul făcut de realizatori.
 
Cu toate acestea, postul de televiziune avertizează că poliția este „liberă” să aresteze pe oricine comite crime în acest show.
 
„Poliția va veni și vă va lua. Suntem pe teritoriul Rusiei și ne supunem regulilor Federației Ruse”, se mai arată în anunț.
 
Concurenților li se vor pune la dispoziție cuțite, dar nu și arme și de asemenea vor fi antrenați de agenți speciali care îi vor învăța cum să supraviețuiască la temperaturi ce variază între 35 de grade vara și pot ajunge până la -40 iarna.
 
 
 
 

 

Inchide