Descoperire macabră în Creta. Cadavrul unei cercetătoare a fost găsit într-un buncăr nazist / Dispariția misterioasă, anunțată în urmă cu șapte zile

Redactor:
Silviu Bănilă
Descoperire macabră în Creta. Cadavrul unei cercetătoare a fost găsit într-un buncăr nazist / Dispariția misterioasă, anunțată în urmă cu șapte zile
O cercetătoare americană, care a dispărut în urmă cu o săptămână, a fost găsită moartă în interiorul unui buncăr din cel de-al Doilea Război Mondial, situat pe insula grecească Creta.

Poliția spune că Suzanne Eaton, în vârstă de 59 de ani, a murit sufocată și există suspiciunile unei crime.

Biologul în domeniul molecular, care lucra la Institutul Max Planck din Germania, participa la o conferință în Creta și a dispărut după ce a plecat să facă jogging, scrie metro.co.uk.

Cadavrul femeii a fost găsit pe un teren accidentat, în interiorul unui buncăr din timpul războiului, la circa 10 km de locul în care fusese văzută în data de 2 iulie.

Doi localnici au găsit-o în timp ce explorau buncărul, un sistem folosit de naziști, în timpul ocupației Cretei.

Poliția a precizat că detectivii de la Omucideri au venit pe insulă pentru a investiga decesul femeii.

Publicația The Greek Reporter a scris că trupul neînsuflețit al cercetătoarei a fost acoperit cu o haină groasă.

Familia, rudele și colegii femeii au lansat un apel la căutare coordonată pe Facebook, oferind o recompensă de 45.000 lire sterline pentru informații despre aceasta. Eaton era căsătorită și avea doi fii.

foto: youtube.com

Inchide