„Devii vegetarian sau îți mânănănci animalul de companie”. Show-ul de televiziune care lansează o provocare ciudată – VIDEO

Redactor:
Alexandra Mortu
„Devii vegetarian sau îți mânănănci animalul de companie”. Show-ul de televiziune care lansează o provocare ciudată – VIDEO
Un nou show de televiziune ciudat va fi lansat de curând „Meat the Family", care se bazează mai degrabă pe un experiment social.

În cadrul show-ului sunt prezentate 4 familii pe parcursul a 3 săptămâni din viața lor în care trebuie să petreacă timpul cu animalul a cărui carne le place cel mai mult să o consume.

La sfârșitul celor 3 săptămânii, membrii familiei respective trebuie să aleagă: să devină vegetarieni sau să își mănânce noul „animal de companie”.

Premisa emisiunii este ca participanții să trateze animalul respectiv, pe parcursul celor 3 săptămâni, ca și când ar fi animalul lor de companie. Ulterior, aceștia trebuie să se decidă dacă vor duce animalul la un sanctuar special dedicat necuvântătoarelor sau îl vor „consuma” la masă.

În timpul show-ului, participanții trebuie să călătorească cu noul animal, să îl scoată la plimbare, să călătorească de-a lungvul Marii Britanii și să viziteze anumite fabricii unde animalul respectiv este procesat.

Primele episoade ale show-ului vor fi difuzate de către Channel 4, televiziune din Marea Britanie, la sfârșitul acestui an.

Se pare că în cadtul emisiunii vr fi prezentate 4 animale: o găină, un miel, un porc și un vițel.

 

 

Inchide