Dezbaterea momentului pe Internet: Cât de deșteaptă este, totuși, Natalie Portman, frumusețea de la Hollywood absolventă de Harvard?

Dezbaterea momentului pe Internet: Cât de deșteaptă este, totuși, Natalie Portman, frumusețea de la Hollywood absolventă de Harvard?
Publicat: 02/07/2012, 14:12

O întrebare postată pe site-ul de socializare Quora a născut o dezbatere aprinsă în rândul internauților, pe tema inteligenței lui Natalie Portman care, spun unii, nu ar fi fost atât de sclipitoare dacă luminile de la Hollywood nu ar fi căzut pe ea, potrivit Business Insider.

Postarea începe cu un citat de pe Wikipedia, în care sunt enumerate realizările academice ale actriței, din vremea în care era studentă a Universității Harvard. Sunt menționate, printre altele, două lucrări de cercetare la care Portman a fost co-autor și alte studii de psihologie pe care le-a scris actrița. Postarea de pe Quora se încheie cu o întrebare: „Cât de impresionantă ar fi performanța academică a lui Natalie Portman, dacă nu ar fi fost o vedetă la Hollywood?”.


VĂ RECOMANDĂM SĂ VEDEȚI ÎN GÂNDUL DE AZI ce subiecte au fost date la ROMÂNĂ în această dimineață la BAC 2012. Provocarea noastră: Ați mai fi în stare să le rezolvați? AVEȚI AICI LINK-ul către SUBIECTE. Aici veți găsi și BAREMUL de corectare pentru prima probă de la BACALAUREAT


Utilizatorii rețelei de socializare au început imediat o dezbatere pe această temă. Un internaut care susține că a studiat la Harvard în aceeași perioadă cu Natalie Portman a povestit că actrița și-a demonstrat, în timpul studenției, inteligența.

Totodată, în opinia aceluiași utilizator, însuși faptul că Portman a fost admisă la Harvard, chiar dacă aceasta se întâmpla într-un moment în care actrița era deja celebră, este o performanță care nu trebuie contestată. Același absolvent de Harvard amintește că prestigioasa universitate obișnuiește să faciliteze intrarea unor elevi care fac performanță în diverse domenii. „Mulți studenți au o cale de acces mai ușoară la Harvard, datorită faptului că excelează la diverse competiții naționale sau internaționale. Asta e de fapt ceea ce aduce studenții speciali la Harvard. La unii e vorba de matematică, la alții de vioară, comunicare sau fotbal. La ea (Natalie Portman, n.red.) a fost vorba actorie”, adaugă internautul, care dă asigurări că Portman nu e foarte inteligentă pentru o actriță, ci e „foarte inteligentă pentru o persoană inteligentă”.

Stephen M. Kosslyn, profesor de psihologie la Harvard, își amintește de studenta Natalie Portman ca despre o persoană „foarte hotărâtă și capabilă să își depună un efort susținut, pentru o perioadă îndelungată de timp”.

De asemenea, și fostul profesor de drept al celebrei actrițe, Alan M. Dershowitz, și-o amintește pe vedeta din „Black Swan” ca fiind o studentă excepțională.

Inventatorul vaccinului anti-COVID a murit în condiţii misterioase! Descoperire frapantă despre vaccin
Râzi cu lacrimi! Ce a scris Andreea Tonciu pe cartonaşul prin care l-a nominalizat pentru...
FOTO. Simona Gherghe, în costum de baie! Apariție rară a vedetei TV: cum arată
Bolile pe care le riști în funcție de grupa de sânge. Cine sunt cei mai...
FOTO. Simona Gherghe, în costum de baie! Apariție rară a vedetei TV: cum arată
ADEVĂRATA MIZĂ DIN SPATELE CONFLICTUL RUSIA-UCRAINA. Generalul (r) american Ben Hodges: „O nouă ofensivă din...
BANCA TRANSILVANIA vine un ARTEON, cea mai frumoasă (ȘI IEFTINĂ) limuzină germană
BANCUL ZILEI – Doi francezi fac dragoste în cabinetul medical. Doctorul privește acțiunea și dintr-o...
Pe ce carte mizează Putin. Analist: „Moscova a decis că mai rău de atât nu...
'Am crezut că MANELE e un om faimos'. Dilema unui canadian mutat în România de...
Vârsta la care FEMEILE sunt cele mai ATRACTIVE în pat pentru bărbaţi
Arhiepiscopia Tomisului: Amenzile date lui ÎPS Teodosie sunt ilegale!
A primit mii de dolari pentru a ieși cu el. Când a aflat cine e,...
Cine i-a ucis, de fapt pe studenții de la Iași? Descoperirea ȘOC a polițiștilor
Alexandru Rafila a dat marea veste pentru România. Se relaxează restricțiile! Când intră în vigoare
Ultima oră! S-a prăbușit o parte a aeroportului din Istanbul
Este oficial: Un nou mare retailer cu preţuri foarte mici vine în România
Unde se află regiunea denumită "OAZA TINEREŢII", unde oamenii nu se îmbolnăvesc niciodată şi arată...