Dinții lui Adolf Hitler au ajuns pe Instagram: „Probele ADN au demonstrat că sunt ale lui Hitler!” / Rămășițele dictatorului, scoase din arhivele secrete ale Rusiei – FOTO

Dinții lui Adolf Hitler au ajuns pe Instagram: „Probele ADN au demonstrat că sunt ale lui Hitler!” / Rămășițele dictatorului, scoase din arhivele secrete ale Rusiei - FOTO
Dinții lui Adolf Hitler au ajuns pe Instagram: „Probele ADN au demonstrat că sunt ale lui Hitler!” / Rămășițele dictatorului, scoase din arhivele secrete ale Rusiei / Sursă FOTO: Shutterstock
Publicat: 15/08/2020, 17:55
Actualizat: 15/08/2020, 17:56

Fiica secretarului de presă al președintelui Vladimir Putin a postat sâmbătă pe Instagram o serie de fotografii cu dinții lui Adolf Hitler care au fost păstrați în arhivele secrete ale Serviciului Federal Secret (FSB) rus din Moscova.

Elizaveta Peskova a postat fotografiile cu rămășițele pe contul personal de instagram unde are numeroși followeri. Acesta este fiica lui Dmitry Peskov, care este purtătorul de cuvând al președintelui rus Vladimir Putin încă din 2012.

Rămășițele lui Adolf Hitler, scoase din arhivele secrete ale Rusiei

Alături de fotografii, aceasta a postat și un mesaj în care explică veridicitatea rămășițelor și modul în care a ajuns să le scoată din arhive. Un prieten de-ai ei pasionat de istorie Pierre Malinovsky își dorea să vadă artefactul, în condițiile în care nu toată lumea crede că dictatorul nazist a murit într-adevăr în 1945 – „Nu știu dacă vă vine să credeți sau nu, i s-a permis să viziteze una dintre cele mai interesante și misterioase clădiri din țară”.

„Datorită analizei ADN făcute de antropologul francez Mr. Charlier în 2018, a fost confirmat faptul că rămășițele din arhivele secrete ale FSB aparțin lui Hitler și Braun”, a scris aceasta pe Instragram.

Adolf Hitler s-a sinucis prin împușcare pe 30 aprilie 1945 în buncărul său din Berlin – Führerbunker. Eva Braun, partenera care i-a fost soție doar o singură zi, s-a sinucis împreună cu acesta ingerând cianură. Hitler lăsase instrucțiuni verbale și scrise ca trupurile lor să fie incinerate, ceea ce s-a și întâmplat în după-amiaza aceleiași zile, pe rămășițele lor fiind aruncată benzină și fiind incinerate în grădina Cancelariei Reich, în afara buncărului.

Dinții lui Adolf Hitler au ajuns pe Instagram: „Probele ADN au demonstrat că sunt ale lui Hitler!” / Rămășițele dictatorului, scoase din arhivele secrete ale Rusiei - FOTO
Dinții lui Adolf Hitler au ajuns pe Instagram: „Probele ADN au demonstrat că sunt ale lui Hitler!” / Rămășițele dictatorului, scoase din arhivele secrete ale Rusiei / Sursă FOTO: Instagram

Adolf Hitler, „spălat” pe creier de doi escroci mistici. Cum i-au insuflat soldatului debusolat că este un fel de „Dumnezeu” / Autor: „Nu putem nega influența lor negativă…”

Adolf Hitler a înnebunit și a dezvoltat un complex demiurgic, după ce a fost tratat de un hipnotist pentru sechelele provocate de obuze, se arată într-o nouă carte.

Hitler a fost transformat dintr-un veteran de război dezorientat într-un tiran egocentrist, care credea că are puteri divine, de către doi maeștri în hipnoză, relevă cartea citată de dailystar.co.uk.

Neuropsihologul și autorul cărții, Dr. David Lewis, prezintă această teorie șocantă în cartea lui, „Triumful Voinței?”

El suține că psihoterapeutul Edmund Robert Forster și misticul Erik Jan Hanussen s-au jucat cu mintea lui Hitler și l-au transformat într-un dictator feroce, responsabil pentru moartea a zeci de milioane de oameni. Viitorul Fuhrer ar fi devenit un monstru după ce a urmat un tratament pentru sechelele cauzate de obuze și după ce ar fi rămas temporar orb la sfârșitul Primului Război mondial.

Dr. Lewis a declarat pentru Daily Star Online: „Nu putem nega că tratamentul inițial al lui Forster și „terapia” lui Hanussen au contribuit la nașterea monstrului”.

Hitler a fost orbit de un atac cu gaze al trupelor britanice, în ultimele zile ale Marelui Război, în octombrie 1918. Dictatorul, atunci în vârstă de 29 de ani, a fost spitalizat în Pasewalk, Germania, unde doctorii au descoperit însă că orbirea s-a cauzat unei căderi psihice. În timpul recuperării, Hitler a suferit o a doua criză de orbire temporară, după ce a aflat că Germania a fost învinsă. Lewis susține că Hitler a fost tratat de Dr. Forster pentru isterie.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase