DOAMNA ȘLAGĂRELOR românești SE RETRAGE din viața publică? La 72 de ani, artista vrea să CĂLĂTOREASCĂ mai mult

DOAMNA ȘLAGĂRELOR românești SE RETRAGE din viața publică? La 72 de ani, artista vrea să CĂLĂTOREASCĂ mai mult
Cântăreața Angela Similea și-a pierdut banii și locuința / Sursă Foto: Captură Youtube
Publicat: 31/01/2019, 14:33

„Angela nu se poate desprinde de tot de țara sa și de publicul care i-a oferit atâtea bucurii. Se întoarce aici de fiecare dată cu plăcere, bucuroasă de revederea prietenilor. După un timp petrecut în altă parte, i se face dor de tot. Vrea să călătorească„, a spus Komornyik.

Potrivit acestuia, artista ar vrea să călătorească mai mult. N-am mai compus pentru Angelea Similea în ultima vreme. Am avut o colaborare foarte frumoasă, până în 2016 am cântat împreună. Am avut turnee cu sălile full, dar în ultima vreme Angela vrea să se încarce spiritual și să aibă o viață mai liniștită. Nu se mai regăsește cu stresul din showbiz. Lucrurile pe vremea aceea erau mult mai profunde”, a precizat în urmă cu ceva timp Komornyk.

Angela Similea a avut o idilă cu Florin Piersic, despre care actorul a vorbit cu mare patos: „Cu Angela am fost într-un amor nebun. Luni întregi am plecat cu ea în deplasari și era imposibil să nu avem ceva, mai ales că Similea era foarte frumoasă și dorită de toți. Era cel mai mare trofeu, cum ar fi Angelina Jolie acum. La început ne șicanam, apoi am început să ne apropiem din ce în ce mai mult, ne mai și pipăiam, pâna ne-am cuplat de tot. A fost o «lipitură» în toata regula, o poveste de dragoste frumoasă, de care, acum, îmi aduc aminte cu plăcere”.

Ioana Angela Similea s-a născut în 1946 și a avut hituri precum „Bun venit rază de soare”, „Nesuferită tristețe”, „Când băieții ne privesc”, „Un albastru infinit”, „Dacă n-ai fi existat”, „Grăbește-te și vino”, „Balada iubirilor deschise”, „Rechea-mă și-am să revin”, „Voi cânta pentru mileniul trei”, „Nu-mi lua iubirea”, „Viața merge iubind înainte”, „Ultimul tramvai” sau „Să mori de dragoste rănită”.

În 1977, Similea obține premiul I la Festivalul Mamaia pentru piesa „Un albastru infinit”, compusă de Marcel Dragomir.

Artista a fost măritată cu omul politic Victor Surdu, care a murit în aprilie 2011. Similea este supranumită DOAMNA ȘLAGĂRELOR, datorită numărului mare de melodii de succes.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase