DONAȚIE. Un cunoscut rapper a vrut să ofere 200.000 de dolari pentru copiii nevoiași, dar a fost refuzat

Redactor:
Gândul
DONAȚIE. Un cunoscut rapper a vrut să ofere 200.000 de dolari pentru copiii nevoiași, dar a fost refuzat
Foto: Captură YouTube

Cunoscutul rapper 6ix9ine a avut intenția să doneze 200.000 de dolari pentru copiii nevoiași, dar campania „No Kid Hungry” a refuzat să primească banii, susținând că donatorul nu se încadrează în valorile pe care campania le reprezintă.

Daniel Hernandez a fost eliberat din închisoare înainte de termen, ca măsură a combaterii epidemiei de coronavirus în închisori, în SUA. După ce a ieșit din închisoare, rapperul a avut un succes uimitor. Noua lui piesă „Gooba” are peste 128 de milioane de vizualizări pe YouTube.

„Îi suntem recunoscători domnului Hernandez pentru oferta generoasă către No Kid Hungry, dar i-am informat pe reprezentaţii lui că am refuzat donaţia. Fiind vorba de o campanie ce are în centru ajutorarea copiilor, face parte din politica noastră să refuzăm fonduri de la donatori ale căror activităţi nu se aliniază cu misiunea şi valorile noastre”, au spus reprezentaţii „No Kid Hungry”, scrie Mediafax, potrivit BBC.

6ix9ine a fost acuzat de purtare de arme, atac cu arme periculoase şi conspiraţie la crimă.

Sentința i-a fost redusă după ce a încheiat o înţelegere cu autorităţile şi a oferit dovezi împotriva altor membri ai bandei Nine Trey Gangsta Bloods.

Inchide