• Publicat:
Magazin

DOREL DE ANGLIA. Ce au găsit doi britanici în curtea lor când au ajuns acasă

Muncitorii care lucrau pentru o asociație de proprietari dintr-un oraș din Marea Britanie au tăiat, din greșeală, un copac vechi 60 de ani.

Mai mulți muncitori care lucrau pentru o asociație de proprietari din Witham, Essex, Marea Britanie, au tăiat din greșeală un copac vechi de 60 de ani ce se afla în curtea casei unor britanici, scrie Daily Mail. Aceștia au interpretat greșit harta cu arborii ce trebuiau tăiați, dar acest argument nu i-a mulțumit pe proprietarii copacului.

Când Gary Taplin, unul dintre proprietari, a ajuns acasă, mare i-a fost mirarea să-și vadă arborele vechi de șase decenii doborât și în afara curții sale. „Soția mea a început să plângă pentru că era șocată și supărată. Era un copac îndrăgit. Ne oferea intimitate și era un obiect de mobilier de-al casei și de-al grădinei. Am fost șocat să văd că nu mai e”, a spus bărbatul.

Pentru greșeala făcut, bărbatul intenționează să dea în judecată asociația de proprietari. „Le-am cerut o explicație despre cum au putut face o astfel de greșeală. Toți copacii care trebuiau tăiați erau marcați cu numere, astfel că nu pot înțelege cum s-a putut produce o astfel de greșeală. Nu numai că ne-au tăiat copacul nostru, dar au și pătruns pe prprietatea noastră fără să aibă permisiune noastră”, a mai spus britanicul.

Reprezentanții asociațieie de proprietari și-au recunoscut vina și și-au cerut scuze față de familia Taplin. „În prezent încercăm să găsim o soluție împreună cu domnul Taplin  pentru a rezolva această situație”, a declarat un reprezentant de-al asociației.

Inchide