Ducesa Meghan va călători într-o zonă cu risc ZIKA, deși este ÎNSĂRCINATĂ. Bebelușul regal ar putea suferi GRAVE malformații

Ducesa Meghan va călători într-o zonă cu risc ZIKA, deși este ÎNSĂRCINATĂ. Bebelușul regal ar putea suferi GRAVE malformații
Publicat: 16/10/2018, 11:51
Actualizat: 26/03/2019, 04:37

Informația despre sarcina ducesei Meghan de Sussex a fost făcută publică luni, de biroul de presă al cuplului regal. „Altețele lor regale ducele și ducesa de Sussex sunt încântați să anunțe că ducesa de Sussex va naște un copil în primăvara lui 2019”, se arata în mesajul publicat pe contul de pe platforma de micro-blogging Twitter al palatului Kensington, reședința lor oficială.

Copilul va fi al șaptelea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, după bunicul patern, prințul Charles, unchiul său, prințul William, cei trei copii ai acestuia, prințul George, prințesa Charlotte și prințul Louis, și tatăl său, prințul Harry.

De asemenea, bebelușul va fi unul dintre primii membri metiși de rang înalt din familia regală britanică – despre regina Charlotte (1744 – 1818) se spune că era metisă, iar aceasta a avut 15 copii.

Deși însărcinată, ducesa Meghan a plecat, totuși, alături de soțul ei, într-o vizită oficială de două săptămâni în Australia, Noua Zeelandă, Tonga și Fiji. Prințul Harry a fost numit recent ambasador al tineretului din Comonwealth.

Totuși, Tonga și Fiji sunt zone cu risc de infectare cu virusul Zika, ce se transmite prin intermediul înțepăturilor de țânțari. Virusul Zika provoacă defecte congenitale, iar oficialii din domeniul sănătății le sfătuiesc pe femeile însărcinate să evite să meargă în zone de risc.

Surse apropiate cuplului regal au declarat, totuși, pentru CNN că medicul ducesei Meghan a luat în considerare toate riscurile, înainte ca aceasta să plece în călătorie.

Și chiar în prima zi a vizitei în Australia, prințul Harry a primit primul cadou oficial pentru viitorul bebeluș, o pereche de cizmulițe Ugg și un cangur din pluș, dăruite în Sydney, de guvernatorul general Peter Cosgrove.

De asemenea, cuplul regal a vizitat Grădina zoologică Taronga din Sydney, unde „a făcut cunoștință” cu doi koala și puii acestora, parte a unui program de conservare a speciei inițiat de instituție.

Prințul Harry al Marii Britanii, în vârstă de 34 de ani, al șaselea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, și fosta actriță americană Meghan Markle, în vârstă de 37 de ani, s-au căsătorit pe 19 mai, iar ceremonia a fost una impresionantă, tradițională, presărată cu elemente moderne, care s-a desfășurat sub privirile lumii întregi.

Prințul Harry, fiul cel mic al prințului moștenitor Charles și al regretatei prințese Diana, și Meghan Markle au o relație din iulie 2016 și s-au logodit în noiembrie 2017.

Ducesa Meghan de Sussex, soția prințului Harry al Marii Britanii, este însărcinată cu primul ei copil, potrivit contului de Twitter al Kensington Palace, reședința oficială a cuplului.

„Altețele lor regale ducele și ducesa de Sussex sunt încântați să anunțe că ducesa de Sussex va naște un copil în primăvara lui 2019″, se arată în mesajul publicat pe contul de pe platforma de micro-blogging Twitter al palatului Kensington, reședința lor oficială.

Potrivit expertului în nume de bebeluși, Pamela Redmond Statran, noul născut ar trebui să poarte un nume care să-i aducă un omagiu mamei lui Harry, prințesa Diana, chiar dacă Meghan și Harry vor avea, sau nu o fată.

Diana este numele perfect pe care Harry ar trebui să-l aleagă, ca să-i aducă un omagiu mamei sale. Dacă Harry și Diana vor avea un băiat, ultimul nume al Prințesei Diana, Spencer (Diana Frances Spencer), ar fi alegerea ideală pentru numele bebelușului”, declară Pamela Redmond Statran.

Numele noilor născuți din familia regală sunt cel mai adesea omagii aduse predecesorilor (de exemplu, Prințesa Charlotte, al cărei nume complet Charlotte Elizabeth Diana este un omagiu atât pentru părinții lui William, prințul Charles și prințesa Diana – cât și pentru regină).

Nașterea copilului ducesei Meghan de Sussex, soția prințului Harry al Marii Britanii, este în măsură să infuențeze companii și domenii de activitate, chiar dacă nu este în măsură să crească în mod considerabil vânzările în retailul britanic.

Nunta celor doi, din luna mai, a avut un impact simțitor în retail, pentru că oamenii au cheltuit pe mâncare și băutură pentru a sărbători. Bebelușul regal nu va avea acest tip de impact, în parte pentru că este mult mai greu să programezi o petrecere pentru venirea pe lume a bebelușului, în comparație cu o petrecere de nuntă. Sectoarele care vor beneficia totuși sunt retailul de îmbrăcăminte, supermarketurile și industria jocurilor.

În privința hainelor, nu este greu de imaginat că orice va purta Ducesa de Sussex va influența piața, tot așa cum se va întâmpla cu orice haine va purta copilul. La fel s-a întâmplat în cazul rochiilor Ducesei de Cambridge, dar și în cazul producătorului de cărucioare pentru copii Bogaboo, care a avut parte de un impuls în vânzări după ce Kate a apărut într-o fotografie cu copilașul într-un căruț al companiei.

Și industria jocurilor va beneficia, chiar dacă nu într-un mod major; vor exista cu siguranță pariuri asupra numelui copilului sau asupra momentului când se va naște.

Copilul va fi al 7-lea în succesiunea la tronul Casei Regale, după tatăl său, Prințul Harry.

Meghan Markle și Prințul Harry al Regatului Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord, deveniți duci de Sussex, s-au căsătorit la capela St. George de la castelul Windsor, pe 19 mai. Prințul Harry al Marii Britanii, în vârstă de 34 de ani, al șaselea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, și fosta actriță americană Meghan Markle, în vârstă de 37 de ani, s-au căsătorit pe 19 mai, într-o ceremonie impresionantă, tradițională, presărată cu elemente moderne, care s-a desfășurat sub privirile lumii întregi.

Prințul Harry, fiul cel mic al prințului moștenitor Charles și al regretatei prințese Diana, și Meghan Markle aveau o relație din iulie 2016 și s-au logodit în noiembrie 2017.

„Ducele și Ducesa de Sussex așteaptă primul copil, care se va naște cel mai probabil în primăvara anului 2019″, anunță contul oficial Kensington Palace (@KensingtonRoyal)

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Vedeta de filme pentru adulți Jenna Jameson a mai primit o lovitură după ce medicii...
Cât costă sicriul în care a fost depus trupul neînsuflețit al lui Costel Corduneanu. 'Stăpânul...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Românca al cărei nume este gravat pe mașinile Tesla se luptă acum cu Elon Musk....
IMAGINILE DURERII 😢 Mama lui Costel Corduneanu s-a prăbușit de durere când a văzut sicriul...
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe...
"Uşa a zburat către mine!" Țipete de groază și oameni sub dărâmături care imploră să...
Ultimul mesaj al Anei, gravida dispărută în drum spre casă: Eu...
Costel Corduneanu va fi înmormântat într-un sicriu de lux! Prețul lui atinge sume de ordinul...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Un inginer Boeing spune că producătorul american de avioane a ignorat îngrijorările legate de siguranţă:...
S-a aflat ADEVĂRUL: de ce NU se vrea UN LEAC pentru cancer?
SIMONA HALEP a aflat informația chiar acum. Anunțul OFICIAL venit de la Federația de Tenis
Asia Express 2024. S-a aflat lista completă a finaliștilor după eliminări
Chefi la cuțite, sezonul 13. Cine sunt concurenții din echipa lui chef Richard Abou Zaki....
Mădălin s-a izbit de un copac când a aflat că iubita îl înșală! Ireal ce...
Tavi Clonda s-a săturat de jignirile din mediul online! Artistul intenționează să îi blocheze pe...
De ce Denisa Tănase nu a devenit mamă până la 37 de ani: " Îmi...
BANCUL ZILEI. La ușa lui Bulă sună un neamț.- Nu vă supărați, mă puteți găzdui...
Un studiu ar fi aflat de ce femeile dorm mai puțin și mai prost decât...