După UNTOLD, un nou festival de amploare va fi organizat în România

După UNTOLD, un nou festival de amploare va fi organizat în România
Publicat: 11/04/2017, 11:27
Actualizat: 05/06/2018, 19:24

Primăria Constanța își anunțase, în martie, intenția de a pune litoralul românesc pe harta internațională a destinațiilor turistice de tip festival prin organizarea unui eveniment muzical de amploare, iar Decebal Făgădău i-a invitat pe reprezentanții celui mai popular festival din Europa, UNTOLD, pentru a discuta posibilitatea dezvoltării unui nou proiect pe litoralul Mării Negre. Așa s-a născut NEVERSEA, „cel mai mare festival pe plajă, de la malul Mării Negre”.

Potrivit lui Decebal Făgădău, Constanța merită să găzduiască cel mai important festival desfășurat în aer liber, la malul mării, orașul urmând să devină un punct important pe harta festivalurilor din Europa.

Făgădău crede că un astfel de eveniment va atrage mii de turiști străini și români, iar economia orașului va avea extrem de mult de câștigat.

Reprezentanții UNTOLD și ai Primăriei Constanța își doresc ca noul proiect să aducă un plus de imagine litoralului românesc, „deschizând și mai mult apetitul străinilor pentru Marea Neagră”.

„Determinarea noastră este să construim un eveniment cu o identitate proprie, o poveste frumoasă, o poveste la malul mării, o poveste care să crească de la an la an”, a precizat primarul Constanței.

Festivalul NEVERSEA își va deschide porțile, pentru prima dată, în perioada 7 – 9 iulie 2017, fiind singurul festival din Europa ce va transforma experiența muzicală de la malul Mării Negre într-o călătorie unică.

„Peste 100 de artiști internaționali de top, printre care nume ce au făcut senzație la UNTOLD, dar și artiști care vor veni pentru prima dată în România, îi vor călăuzi pe festivalieri prin tărâmul plin de magie. Drumul spre insula misterioasă, unde timpul stă în loc, va începe pe plaja NEVERSEA, în zona Faleză Nord din Constanța, aceasta fiind una dintre cele mai mari plaje de pe litoralul românesc, măsurând peste 200.000 de metri pătrați. Timp de trei zile, cele șapte scene amplasate pe țărmul mării îi vor ajuta pe cei peste 150.000 participanți să redescopere diversitatea muzicală, interacțiunea prin muzică, magia naturală a Mării Negre și, bineînțeles, răsăritul la malul mării”, arată organizatorii festivalului.

Director general al UNTOLD, Bogdan Buta, spune că s-a dorit dezvoltarea unui festival cu o poveste și o identitate nouă, care să se muleze pe potențialul și specificul zonei.

„Am alocat foarte multe resurse pentru a gândi o poveste nouă, o poveste care noi credem că va avea un succes foarte mare încă de la prima ediție. Ne propunem să-l poziționăm, încă de la prima ediție, ca al doilea eveniment de mare succes în România, imediat după UNTOLD, cu impact internațional puternic. În acest sens, pe lângă faptul că am creat o poveste nouă, originală, la fel ca în poveștile tradiționale, ne propunem ca timp de trei zile și trei nopți să asigurăm distracția tuturor participanților la eveniment și să le creăm o experiență aparte”, a declarat Bogdan Buta.

Pentru organizarea primei ediții a festivalului NEVERSEA este estimat un buget de aproximativ 5 milioane de euro. Prețul final al unui abonament la festivalul NEVERSEA va fi de 420 de lei, plus taxe, iar cei care se înregistrează pe www.neversea.com vor avea șansa să cumpere unul dintre primele 5.000 de abonamente la prețul promoțional de 200 de lei, plus taxe. Abonamentele VIP vor fi disponibile de la 600 de lei, plus taxe. Prima rundă de abonamente va fi disponibilă începând de miercuri, 12 aprilie, de la ora 18.00, doar celor care s-au înregistrat pe www.neversea.com.

Potrivit „legendei” NEVERSEA, undeva în apele Mării Negre există o insulă misterioasă, unde timpul stă în loc. Generații de temerari au încercat să o găsească încă de mii de ani încoace, însă fără sorți de izbândă. O profeție milenară spune că cei care vor naviga cu o Arcă fermecată spre plajele insulei își vor putea trăi tinerețea fără bătrânețe. Din reflexia lunii pline, în apa liniștită a mării s-a ridicat o ființă milenară, Yana, protectoarea mărilor. Se spune despre Yana că ea ar fi fost prima care a trecut prin portal către Neversea, cu mii de ani în urmă și că este singura care îi poate călăuzi pe oameni, către deschiderea portalului spre locul unde nisipul din clepsidra timpului nu-și pune amprenta asupra vieții.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Vedeta de filme pentru adulți Jenna Jameson a mai primit o lovitură după ce medicii...
IMAGINILE DURERII 😢 Mama lui Costel Corduneanu s-a prăbușit de durere când a văzut sicriul...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Românca al cărei nume este gravat pe mașinile Tesla se luptă acum cu Elon Musk....
Locul de poveste unde se va muta Kate Middleton, după diagnosticul de cancer. Prințesa de...
Alimentul-minune pe care japonezii îl mănâncă înainte de a merge la somn. Se trezesc fericiți...
Cum s-a schimbat viața "europenilor" din Siliștea Gumești, după aderarea la UE: "Noi avem nici...
Ultimul mesaj al Anei, gravida dispărută în drum spre casă: Eu...
Costel Corduneanu va fi înmormântat într-un sicriu de lux! Prețul lui atinge sume de ordinul...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Marea Britanie îşi întăreşte legislaţia împotriva pornografiei deepfake
S-a aflat ADEVĂRUL: de ce NU se vrea UN LEAC pentru cancer?
INTERZIS total pentru cei care stau la APARTAMENT. Regula obligatorie pentru ziua de 1 Mai
Capii lumii interlope, la priveghiul lui Costel Corduneanu. Hotelurile din Iași nu mai au camere
A nins în România! Imagini cu florile de aprilie acoperite de stratul de omăt: „Iarna...
Mădălin s-a izbit de un copac când a aflat că iubita îl înșală! Ireal ce...
Tavi Clonda s-a săturat de jignirile din mediul online! Artistul intenționează să îi blocheze pe...
De ce Denisa Tănase nu a devenit mamă până la 37 de ani: " Îmi...
BANCUL ZILEI. La ușa lui Bulă sună un neamț.- Nu vă supărați, mă puteți găzdui...
Corpurile femeilor au devenit „câmpuri de luptă”, avertizează ONU