Edith Gonzales a murit la doar 54 de ani. Celebra actriță din telenovela „Salome” suferea de cancer. Ultimul mesaj postat de aceasta pe Twitter

Redactor:
Gandul
Edith Gonzales a murit la doar 54 de ani. Celebra actriță din telenovela „Salome” suferea de cancer. Ultimul mesaj postat de aceasta pe Twitter
Actrița de telenovele Edith Gonzalez a murit la doar 54 de ani după o luptă dură cu cancerul. Celebră mai ales pentru rolul din „Salome", vedeta a fost diagnosticată în 2016 cu cancer ovarian.

Actrița mexicană a murit pe 13 iunie la un spital din Mexico City. Informația a fost confirmată de o prietenă apropiată a actriței, scrie La Republica.

Presa din Spania susține că familia ar fi decis deconectarea actriței de la aparatele care o țineau în viață. 

Edith Gonzalez a fost diagnosticată cu cancer ovarian în 2016 și a suferit mai multe operații prin care i-au fost extirpați ganglionii limfatici, uterul și ovarele.

Celebra actriță și-a început cariera încă din copilărie, ea debutând în telelnovele la doar 4 ani. A cunoscut succesul cu „Los ricos tambien lloran / Și bogații plâng” și cu „Corazon salvaje/Inima salbatică”.

Au urmat apoi rolurile din „Aventurera”, „Dragostea învinge”, „Salome” și „Pădurea blestemată”.

Actrița a mai jucat în filmul „Deseo” și în telenovelele „Dona Barbara”  și „Cameleones”.

Ultimul mesaj postat pe Twitter de actriță: Iubiți în fiecare secundă

„Bună dimineața!!!!! Astăzi ni se dă o nouă ocazie să iubim, știu că sună siropos, dar este adevărat. Iubiți în fiecare secundă, bucurați-vă de darul vieții! Chiar și cea mai simplă mișcare pe care o face corpul nostru este un simbol al libertății și iubirii”, a scris actrița.

 

 

 

Foto: Mediafax foto

Inchide