Era șomer și invalid, trăia într-o sărăcie lucie, dar într-o zi a făcut o descoperire care i-a schimbat viața. Cum a aflat bărbatul că, de fapt, a fost dintotdeauna MILIONAR

Era șomer și invalid, trăia într-o sărăcie lucie, dar într-o zi a făcut o descoperire care i-a schimbat viața. Cum a aflat bărbatul că, de fapt, a fost dintotdeauna MILIONAR
Publicat: 04/01/2018, 10:34

Viața lui Krytzer s-a schimbat în mod definitiv atunci când și-a dat seama că o pătura veche de peste 200 de ani, aparținând tribului Navajo, strângea praf în sufrageria casei sale. A aflat că pătura valoarează în jur de 1,5 milioane de dolari la timp, pentru că situația lui devenise extrem de complicată, scriu cei de la CNBC.

Loren Krytzer își pierduse un picior în urma unui accident extrem de violent și trăia într-o casă dărâmată de la marginea orașului Liona Valley, din California. Astăzi, el locuiește într-o casă de 250.000 de dolari, scrie Business Magazin.

„Vânzarea păturii mi-a dat o nouă șansă la viață”, a povestit Krytzer celor de la CNBC. Dar acea șansă nu a venit fără provocări neașteptate, așa cum ar fi probleme cu taxele sau o dramă de familie.

După ce a cumpărat două case în centrul statului California, bărbatul spune că pierde în jur de 10.000 de dolari pe an doar în urma impozitelor. Fiind eliminat de pe lista celor care sunt eligibili să primească pensie pe caz de boală, Krytzer se gândește să se mute într-o zonă unde taxele sunt mai mici.

O altă problemă a fost aceea a rudelor care au început să îl sune după ce au aflat de vânzare. Sora lui l-a amenințat că îl va da în judecată pentru o parte din bani. Krytzer spune că a avut atacuri de panică și a trebuit să stea cinci nopți la un hotel, pentru a-și pune gândurile în ordine.

Cu toate acestea, Krytzer recunoaște că aspectele pozitive le depășesc cu mult pe cele negative. El nu a aruncat banii pe lucruri inutile, investind mai ales în proprietăți sau acțiuni la bursă.

Loren Krytzer spune că banii nu l-au schimbat, dar că viața a devenit ceva mai ușoară după acea licitație. „Contează să ai credință și o minte puternică”, spune bărbatul. „Fără acestea nu vei avea sorți de izbândă.”

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase