Fanii așteaptă cu SUFLETUL LA GURĂ! Game of Thrones, Orange Is the New Black sau The Deuce, cele MAI AȘTEPATE SERIALE din 2019

Fanii așteaptă cu SUFLETUL LA GURĂ! Game of Thrones, Orange Is the New Black sau The Deuce, cele MAI AȘTEPATE SERIALE din 2019
Publicat: 30/12/2018, 22:49

Serialul „Zei americani/ American Gods” revine pe 10 martie cu sezonul doi. Producția companiei Starz a reușit să depășească incertitudinea care a durat doi ani, după tăieri de buget și amânări ale filmărilor. Realizatorii au promis un spectacol și pentru acest sezon pe care l-au anunțat cu sloganul „Vine o furtună„. Eroul Shadow Moon, interpretat de Ricky Whittle, își reia aventurile în războiul dintre zei adaptat după un roman de Neil Gaiman. Scriitorul a avertizat din aprilie că lucrurile vor fi și mai întunecate în episoadele care urmează, pentru că lupta dintre zeii vechi și cei noi continuă, după cum s-a văzut și în clipul oficial lansat în octombrie.

Cu al doilea sezon se întoarce și „Barry”. Producția HBO continuă în primăvară, când problemele criminalului plătit care vrea să își dedice viața actoriei revin. În sfârșit, spectatorii au ocazia să afle ce s-a întâmplat cu detectivul Moss, lăsată în coadă de pește după ce polițista și-a dat seama că prietenul celui cu care începuse o relație este chiar criminalul deprimat care a dat peste cap socotelile diferitelor grupuri interlope din oraș.

Tot în primăvară este programată și difuzarea primelor episoade din sezonul doi al seriei „Marile minciuni nevinovate/ Big Little Lies”. Cu toate că Liane Moriarty nu publicase decât un roman cu povestea din primul sezon, tentația de a îmbogăți distribuția deja redutabilă (Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley, Zoë Kravitz) cu un rol interpretat de Meryl Streep a fost prea mare.

„The Deuce”, drama plasată în lumea filmelor pentru adulți din New York ajunge la sezonul trei. Maggie Gyllenhaal continuă să producă și să joace și pentru acest sezon care a fost anunțat ca ultimul. Povestea ajunge în anii ´80 și intră în era infectărilor cu virusul HIV și a dependenței de droguri, pe măsură ce dezvoltatorii imobiliari încearcă să scoată industria sexuală din cartier.

Claire Danes interpretează rolul principal și în sezonul opt din „Homeland”. Și pentru agenta CIA Carrie Mathison se anunță un sezon final. Eroina tocmai scăpase din captivitate după o operațiune din Rusia la finalul sezonului 7. Realizatorii spun că și pentru sezonul următor o bună parte din acțiune se va petrece în afara Statelor Unite. Cel mai probabil, va fi ales Israelul, serialul pornind de la o producție israeliană.

BBC va continua cu sezonul 2 „Obsesia Evei/ Killing Eve”, cu Sandra Oh în rolul Evei Polastri, agenta britanică a MI5 aflată pe urmele extravagantei asasine Villanelle (interpretată de Jodie Comer).Eve este un ofițer de securitate al cărei job de birou nu îi satisface fanteziile despre ce înseamnă să fii spion. Villanelle este o asasină temută. Când lui Eve i se cere să o găsească pe Villanelle înainte să comită o nouă crimă, cele două femei încep un joc de-a șoarecele și pisica, cu mize mari.

Și Netflix a anunțat că își împrospătează legenda unuia dintre supereroii din grădina sa. „Marvel”s Jessica Jones” revine cu sezonul 3. Personajul interpretat de Krysten Ritter a apărut în Universul Cinematografic Marvel în 2015 și s-a impus ca femeia cu super-puteri care nu prea are chef să fie supererou.

Serialul „Orange Is the New Black”revine cu sezonul 7, ultimul se pare.După 5 ani și 6 sezoane, mult îndrăgitul serial se pregătește de final. Netflixa anunțat că serialul va difuza ultimele sale episoade în 2019.În plus, pe pagina de Facebook a serialului, a apărut un filmuleț emoționant cu protagonistele care ne-au făcut să râdem și să plângem alături de ele în toți acești ani.

Poate cel mai așteptat serial, „Urzeala Tronurilor/ Game of Thrones”, va reveni cu sezonul 8.Ultimul sezon al Game of Thrones a intrat în producție încă din iulie, dar de atunci, HBO a comunicat enervant de vag cu privire la momentul în care fanii vor putea urmări ultimele episoade. Inițial au anunțat că va fi lansat „cândva, în 2019”, apoi au promis că îl vor difuza în primele luni ale anului. La final de an însă, HBO vine cu un nou teaser și cu o dată certă: aprilie 2019.

Zarurile au fost aruncate, Regele Nopții se apropie cu armata lui de morți, Jon Snow trebuie să apere Winterfell, Daenerys a pierdut deja un dragon, iar Cersei nu știe ce pericol o paște. Lupta va fi de neuitat.

Noi seriale în 2019

Între noile titluri care vor începe să concureze pentru atenția publicului se numără o adaptare după romanul lui Terry Pratchett și Neil Gaiman, „Good Omens”, în sfârșit ecranizat pentru Amazon Video cu Michael Sheen și David Tennant în rolul forțelor binelui și răului care pun la punct Apocalipsa.

Serialul polonezului Andrzej Sapkowki, „Witcher” va avea parte de o variantă americană cu monștri și lumi paralele și tot ce trebuie.

Printre senzațiile anului se numără și inaugurarea variantei în serial pentru adaptarea legendarului roman de benzi desenate „Watchmen”, cu o distribuție din care fac parte Regina King, Don Johnson, Tim Blake Nelson, Louis Gossett Jr și Jeremy Irons. Adaptarea este semnată de creatorul seriei „Lost”, Damon Lindelof.

Foto: Hepta

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
„Hammer time”: O bombă de fabricație franceză lansată de ucraineni distruge o clădire plină de...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se...
Ies la iveală noi detalii despre Mirel. Tânărul este cunoscut pentru agresivitate: "Era foarte obsesiv,...
Tatăl Andreei, studenta la Medicină, ucisă cu bestialitate, nu s-a putut dezlipi de sicriul cu...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Intră în vigoare de la 1 APRILIE. Schimbarea care afectează direct extrem de mulți români
Capcana STB pentru șoferii nesimțiți. Nimeni nu mai scapă
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Tatăl lui Mirel Dragomir, despre crima sângeroasă comisă de fiul său: "Nu pot să-l privesc...
BANCUL ZILEI. Învățătoarea: Bulă, îți dau un bilet să îl duci lu’ taică-tu. Dar să...
Test de cultură generală. Care a fost prima țară care a trecut la ora de...