Fanii lui Freddie Mercury ar fi descoperit „adevăratul mormânt” al cântărețului

Publicat: 26/02/2013, 15:44
Actualizat: 30/07/2014, 01:52

După 21 de ani de mister, fanii lui Freddie Mercury cred că au descoperit în sfârșit locul în care a fost depozitată cenușa marelui artist, relatează Daily Mail.

Fostul solist al formației Queen a murit în 24 noiembrie 1991, la circa patru ani de când fusese diagnosticat cu SIDA, iar trupul său a fost incinerat la crematoriul Kensal Green Cemetery din Londra.

Ulterior, cei care au dorit să-i aducă un omagiu au fost complet dezorientați din cauza zvonurilor care arătau că cenușa acestuia ar fi fost împrăștiată fie deasupra insulei Zanzibar, unde Freddie se născuse, fie pe malurile lacului Geneva, de lângă Montreux. Alții au spus că urna cu cenușa cântărețului ar fi rămas timp de un an chiar la crematoriu.

Tot acest mister pare însă să fi fost dezlegat recent, când fanii au descoperit în cimitirul Kensal Rise din vestul Londei o placă funerară dedicată lui Farrokh Bulsara – numele real al lui Freddie Mercury.

„În memoria mult iubitului Farrokh Bulsara. Întotdeauna voi fi aproape de tine cu toată dragostea mea”, este mesajul inscripționat pe aceasta și semnat cu inițiala M., despre care se crede ca ar veni de la Mary Austin, fosta iubită a artistului. Cei doi au locuit împreună mult timp și au avut o relație serioasă până la jumătatea anilor ”70. Femeia, despre care Freddie a spus deseori că i-a fost ca o soție și căreia i-a fost dedicată piesa „Love Of My Life”, a moștenit ulterior casa acestuia din Kensington, Londra.

În plus, potrivit reprezentanților cimitirului, plăcile de acest fel sunt ridicate de obicei în memoria celor a căror cenușă a fost împrăștiată în locul special amenajat din Kensal Rise.

Deocamdată însă, nicio sursă oficială nu a dorit să comenteze pe marginea acestui subiect.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase