• Publicat:
Magazin

Femeia filmată de un elicopter al poliției în timp ce stătea topless la plajă cere despăgubiri uriașe

Femeia filmată de un elicopter al poliției în timp ce stătea topless la plajă cere despăgubiri uriașe
Cinci membri ai echipajului unui elicopter de poliție din Marea Britanie au fost găsiți vinovați de justiție după ce au filmat, folosind echipamentul avansat de pe aeronavă, cupluri în timp ce întrețineau relații intime în aer liber, dar și un fost model care făcea plajă în curtea din spate a casei sale.

Fostul model, Tracy Dixon, acum în vârstă de 54 de ani, cere despăgubiri de 200.000 de lire sterline de la poliția britanică, transmite The Sun.

Femeia susține că informații din acest dosar sunt încă ascunse și nu știe de câte ori a fost filmată.
 
Cei cinci, piloți și polițiști, au folosit camera puternică a elicopterului în scop abuziv timp de câțiva ani, începând cu 2007. Unele dintre filmări au fost făcute în zona South Yorkshire. Multe din materialele înregistrate au fost găsite pe DVD-uri în locuința unuia dintre acuzați, Adrian Pogmore, tatăl a doi copii. Acesta a fost condamnat la un an de nchisoare în acest dosar.

Dixon sugerează că bărbatul de 52 de ani ar fi avut o obsesie pentru ea. Cei doi au fost colegi la școală, iar Pogmore ar fi filmat-o de mai multe ori de la înălțime, timp de cinci ani, după ce a aflat unde locuiește. În înregistrări apar și cele două fete ale lui Dixon, în vârstă de 18 și 15 ani.

Activitatea echipajului a fost descoperită după patru plângeri primite de poliție în perioada 2007 – 2015.
 
Elicopterul în valoare de 4 milioane de lire sterline folosit de cei cinci dispune de două camere de înaltă rezoluție pentru utilizarea în timpul zilei și de una termală (model Wescam MX15), folosită noaptea.

 

 

Inchide