Femeile și pisicile, starurile platformei Instagram, în 2015

Femeile și pisicile, starurile platformei Instagram, în 2015
Publicat: 03/12/2015, 14:04

„Dacă vrei să fii un star pe Instagram, trebuie să fii femeie sau să îți iei o pisică. Sau să fii Taylor Swift”, se afirmă în debutul unui articol publicat pe site-ul agenției de presă Reuters. Toate imaginile din Topul 10 al celor mai populare fotografii publicate pe Instagram în 2015 includ femei – printre care starurile pop Beyonce și Selena Gomez.

Taylor Swift deține cinci fotografii în Top 10, iar în trei dintre ele cântăreața americană, în vârstă de 25 de ani, apare alături de pisica ei, Meredith. O altă fotografie prezintă buchetul de trandafiri albi pe care artista americană l-a primit de la rapperul Kanye West, cu care s-a împăcat la gala MTV Video Music Awards, iar o alta o prezintă pe artistă în compania iubitului ei, DJ-ul scoțian Calvin Harris.

Taylor Swift este, totodată, personalitatea cu cei mai mulți admiratori (followers) – 49 milioane – pe această platformă de partajare de fotografii online, deținută de Facebook, care are peste 400 de milioane de utilizatori pe plan mondial.

În ciuda popularității uriașe de care se bucură Taylor Swift pe Instagram, primul loc în Topul 10 pe 2015 este deținut de modelul și vedeta de reality-show Kendall Jenner. O fotografie a ei, ce prezintă o coafură originală, cu părul aranjat în forma unor inimi, a primit peste 3,2 milioane de „Like”-uri de când a fost publicată pe această rețea online, în luna iulie.

Sora ei mai tânără, Kylie Jenner, ocupă locul al patrulea, cu o fotografie ce o prezintă în ziua absolvirii liceului. Atât Kendall, cât și Kylie fac parte din celebra familie Kardashian.