Festivalul Internațional de Teatru de Stradă „B-FIT in the Street!” începe joi în Capitală. VIDEO

Festivalul Internațional de Teatru de Stradă „B-FIT in the Street! începe joi în Capitală. VIDEO
Publicat: 28/05/2014, 20:17
Actualizat: 29/07/2014, 23:34

Festivalul Internațional de Teatru de Stradă „B-FIT in the Street!” ajunge anul acesta la cea de-a șasea ediție. Așadar, în perioada 29 mai – 1 iunie, Piața Universității, Piața George Enescu, Centrul Vechi, Piața Sf. Vineri și Piața Unirii din București vor găzdui reprezentații artistice inedite.

Organizat de ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului București, B-FIT va aduce în fața publicului spectacole ce îmbină dansul cu elemente de acrobație, instalații suspendate, parade și concerte în aer liber.

Ca și în anii precedenți, la eveniment vor participa companii specializate în teatrul de stradă, invitate din Spania, Franța, Olanda, Marea Britanie, Blegia, Italia și Australia.

Printre companiile internaționale care vor aduce anul acesta la București show-uri spectaculoase se numără: Water Theatre Show – care va prezenta un spectacol pe apă, în zona Piața Unirii, Grupo Puia – reprezentanția „Dodoland”, Shakespeare Globe – care vine cu o abordare inedită a piesei „Hamlet”, de William Shakespeare, și Trans Express – care va prezenta spectacolul „Celestial Carillo”.

Programul complet al Festivalului Internațional de Teatru de Stradă „B-FIT in the Street!” este disponibil aici.

De asemenea, pe întreaga perioadă a evenimentului, un stand va fi deschis în Piața Universității (la statui) pentru a oferi publicului mai multe informații.