Fiica unui actor celebru a pozat pentru Playboy. Cum arată fotomodelul în vârstă de 22 de ani

Publicat: 23/04/2018, 12:19

Fata lui Ewan McGregor, starul serialului „Fargo”, are 22 de ani și a pozat pentru Playboy, scrie Daily Star. Fotomodelul de 22 de ani nu a lăsat loc imaginației și s-a afișat relaxată în fața fotografilor. Aceasta a distribuit câteva din fotografii pe Instagram, acestea fiind realizate de artistul Ungano Agriodimas.

Într-una din imagini, Clara McGregor stă într-un pat luxos, afișând un zâmbet discret. Mai mult, fiica lui Ewan lasă să se vadă un tatuaj discret.

„Faceți cunoștință cu @claramcgregor, în vârstă de 22 de ani, care locuiește în Brooklyn și a absolvit NYU (să mai menționăm că este fiica actorului Ewan?). Ea preferă să facă senzație mai degrabă în spatele aparatului foto, decât în fața acestuia”, relevă mesajul de pe Instgram-ul revistei Playboy.

Clara și-a însoțit tatăl la Festivalul de Film de la Tribeca, unde actorul de 47 de ani promovează cel mai nou film al său, „Zoe”.

foto: Instagram Playboy

foto: Instagram Playboy

foto: Instagram Playboy

foto: Instagram Playboy

foto: Instagram Playboy

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase