Filmările pentru „Fast and Furious 7” vor fi reluate în aprilie

Filmările pentru Fast and Furious 7 vor fi reluate în aprilie
Publicat: 28/02/2014, 12:25
Actualizat: 30/07/2014, 02:44

Filmările pentru „Fast and Furious 7”, întrerupte după moartea actorului Paul Walker, pe 30 noiembrie, într-un accident de mașină în Santa Clarita, California, vor fi reluate la începutul lunii aprilie, informează contactmusic.com.

Al șaptelea film de acțiune din franciza „Furios și iute”, despre cursele de mașini ilegale de pe șoselele din Los Angeles, va intra în producție pe 1 aprilie și, conform scenariului rescris după decesul lui Paul Walker, personajul interpretat de acesta – fostul agent FBI Brian O’Conner – se va retrage din activitate, în loc să fie ucis.

Ceilalți membri ai distribuției și echipei de filmare vor turna scenele finale ale filmului într-un interval cuprins între șase și opt săptămâni în orașul Atlanta din Georgia. Scenele respective trebuiau filmate imediat după Ziua Recunoștinței, însă după decesul lui Paul Walker pe 30 noiembrie, filmările au fost întrerupte.

În urma accidentului de mașină în care Paul Walker și-a pierdut viața, studiourile de producție Universal au suspendat filmările, iar regizorul James Wan și Chris Morgan au fost nevoiți să rescrie scenariul.

Filmul, al șaptelea din această franciză cu mașini de curse, trebuia să fie lansat inițial pe 11 iulie 2014, potrivit Universal Pictures.

Vin Diesel, partenerul lui Paul Walker în franciza „Furios și iute”, a confirmat data de lansare a filmului pentru aprilie anul viitor, publicând pe contul său de Facebook următorul mesaj: „«Fast and Furious 7» va fi lansat pe 10 aprilie 2015! El (Paul Walker, n.r.) și-ar dori ca voi să aflați primii”.

Filmele din seria „Fast & Furious”, cu Paul Walker și Vin Diesel în rolurile principale, care au obținut încasări totale de peste 2 miliarde de dolari pe plan mondial, este una dintre cele două francize de succes, alături de „Sunt un mic ticălos/ Despicable Me”, care au ajutat studiourile Universal să obțină un bilanț contabil pozitiv.

Paul Walker și prietenul său, Roger Rodas, au murit pe 30 noiembrie 2013, după ce automobilul Porsche GT Carrera în care se aflau a depășit spațiul carosabil și s-a izbit de un stâlp și de un copac, explodând la câteva secunde după impact. Automobilul era condus de Roger Rodas, fost pilot de curse și partener de afaceri al actorului american.

Certificatul de deces al actorului Paul Walker, starul francizei „Furios și iute”, a confirmat faptul că starul american nu a murit doar din cauza traumatismelor violente, ci și a arsurilor suferite.

Paul Walker și-a început cariera de tânăr, fiind protagonistul mai multor reclame. În 1986, el a debutat într-un rol în filmul „Monster in the Closet”.

Au urmat numeroase roluri în seriale TV, precum „Highway to Heaven”, „Throb” și „Tânăr și neliniștit”. Începând din 1998, acesta a primit tot mai multe roluri în filme precum „Varsity Blues” (1999), „The Skulls” (2000), „Timeline” (2003), „Flags of Our Fathers” (2006).

Actorul a devenit celebru jucând în franciza „Furios și iute/ The Fast and The Furious”. Pe 13 decembrie 2013, va fi lansat, în Statele Unite ale Americii, lungmetrajul „Hours”, în care Paul Walker are un rol important. El a mai jucat în drama polițistă „Zona de pericol/ Brick Mansions”, care va avea premiera în România pe 25 aprilie 2014.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
GALERIE FOTO. Cum arată Cernobîl și Pripiat la 38 de ani de la dezastrul nuclear...
Am făcut calculul complet! Ce pensie va primi un român, dacă a muncit exact 25...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Prețul uriaș cu care a ajuns să se vândă kilogramul de miel în Mega Image...
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe...
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
S-a aflat! Vor întârzia sau nu pensiile în luna mai 2024? Daniel Baciu a făcut...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
Simona Halep e fost RESPINSĂ. Decizia oficială a fost luată CHIAR ACUM în tenis
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin....
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Cum au trecut razele cosmice prin atmosfera Pământului acum 41.000 de ani?