FOTO. Angelina Jolie, într-o ipostază înfricoșătoare: „Și copiii mei, speriați, au țipat”

FOTO. Angelina Jolie, într-o ipostază înfricoșătoare: Și copiii mei, speriați, au țipat
Publicat: 11/08/2013, 20:53
Actualizat: 29/07/2014, 19:19

Aflată la un eveniment de promovare a filmului „Maleficent”, în care joacă rolul unei vrăjitoare, Angelina Jolie a povestit că a intrat atât de bine în pielea personajului său încât mulți copii s-au speriat cu adevărat.

Actrița americană în vârstă de 38 de ani a mărturisit că inclusiv cele trei fiice și cei trei fii ai săi au fost terifiați atunci când au văzut-o purtând costumul din producția Disney, scrie Daily Mail.

„A fost ciudat pentru că erau părinți cu copii mici care veneau și vizitau platoul de filmare, iar eu mă gândeam . Dar ei începeau să țipe și fugeau de mine”, a povestit Angelina Jolie. „Un băiețel chiar a spus: ”, a adăugat artista.

Foto: Facebook//Maleficent

Actrița a precizat însă că singura care a avut mai mult curaj a fost fiica ei, Vivienne, care, de asemenea, joacă în film.

„A fost singurul copil de patru ani care nu a țipat”, a spus Angelina.

Filmul „Maleficent”, ce spune într-un mod inedit povestea Frumoasei Adormite, urmează a fi lansat în cinematografe în iulie 2014. Este regizat de Robert Stromberg, scenaristul producțiilor „Avatar” și „Alice in Wonderland”, și are în distribuție numeroși actori celebri de la Hollywood, printre care Angelina Jolie, Juno Temple și Elle Fanning.

Angelina a arătat că a fost extrem de încântată să primească acest rol.

„Încă de când eram mică, Maleficent a fost preferata mea. Eram foarte speriată de ea, dar, totodată, o admiram. Vream să știu mai multe despre ea. Avea o eleganță aparte, grație, era minunată, delicios de crudă”, a explicat actrița.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase