FOTO. I-a fost interzis accesul la balul de absolvire dintr-un motiv incredibil. „Nu toate femeile sunt la fel”

FOTO. I-a fost interzis accesul la balul de absolvire dintr-un motiv incredibil. „Nu toate femeile sunt la fel
Publicat: 03/08/2013, 11:30
Actualizat: 23/03/2019, 15:46

O tânără în vârstă de 18 ani din SUA a fost uimită să afle că accesul la balul de absolvire a liceului îi este interzis din cauză că are sânii prea mari, relatează The Sun.

Brittany Minder a povestit că după mai multe luni în care își căutase prin magazine ținuta perfectă pentru petrecere, reușise să își cumpere o tocmai din Canada. În seara balului însă, fata a fost respinsă chiar la intrare pe motiv că outfitul ei este mult prea decoltat și îi lasă descoperită o mare parte a pieptului, dar și a spatelui.

„Am simțit că au făcut asta pentru că am sânii mari și pentru că, normal, se vedea mai mult decât la celelalte fete, dar nu pot face nimic în privința asta”, a spus Brittany.

La fel de supărați au fost și părinții tinerei, care au arătat că fiica lor a fost discriminată.

„Este revoltător faptul că școala a impus o asemnea regulă”, a spus Gary, tatăl adolescentei. „Nu înseamnă că o fată ca Brittany ar trebui să meargă la petreceri îmbrăcată într-un sac doar pentru că are sânii mai mari. Este ridicol”, a adăugat acesta.

O opinie similară a avut și mama lui Brittany: „Nu toate femeile sunt la fel, nu poți compara o minge de golf cu un grapefruit. Nu ai cum”, a explicat ea.

În cele din urmă, tinerei i-a fost permis să intre în localul unde se desfășura balul de absolvire, însă cu condiția să-și acopere umerii cu un șal. Cu toate acestea, Brittany a rămas la petrecere doar o oră, după care a plecat acasă.

„Mi-a fost greu să rămân acolo după tot ce se întâmplase. Nu m-am simțit confortabil. Deja îmi fusese spulberată toate stima de sine. Chiar nu îmi mai doream să mă aflu acolo”, a povestit fata.

„O noapte importantă din viața mea a fost distrusă și nu am cum să recuperez acea experiență”, a conchis Brittany.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase