George Clooney se însoară la Veneția. Pe cine nemulțumește nunta

George Clooney se însoară la Veneția. Pe cine nemulțumește nunta
Publicat: 27/09/2014, 10:46

Restricțiile impuse pe Canal Grande, principalul canal al orașului italian, cu ocazia ceremoniei și a petrecerilor organizate pentru căsătoria vedetei americane George Clooney cu logodnica sa, avocata britanică de origine libaneză Amal Alamuddin, care ar trebui să aibă loc în acest weekend la Veneția, sunt motiv de nemulțumire pentru mulți locuitori ai orașului lagună din Italia, potrivit AFP.

„Nu Clooney ne pune mâncare pe masă. Faptul că se va însura nu ne rezolvă nouă problemele”, s-a revoltat Viviana, o italiancă în vârstă de 16 ani care îi reproșează actorului american că „vine aici cu toți banii lui, în timp ce noi nu ne găsim un loc de muncă”.

În schimb, apropierea acestui eveniment nu părea să deranjeze miile de turiști care se plimbau vineri, pe o vreme frumoasă, prin fața primăriei orașului, unde Clooney și Alamuddin ar urma să se căsătorească, într-o ceremonie ce va fi oficiată de fostul primar al Romei, Walter Veltroni, și în apropierea hotelului Aman, situat pe Canal Grande, unde ar trebui să aibă loc recepția de nuntă la care vedetele invitate vor sosi escortate de ambarcațiuni ale Poliției, pentru a ține la distanță fanii și presa.

Cei care au locuințe în zonă au început deja să închirieze locuri de observație la ferestrele apartamentelor lor fanilor care speră să îi poată vedea pe cei doi miri.

În altă ordine de idei, nimic nu este oficial, nimic nu este confirmat, dar Veneția fierbe: o mare de vedete și de paparazzi este așteptată să ia cu asalt gondolele, iar unele staruri au ajuns deja de vineri, în timp ce presa italiană anunță că viitoarea mireasă, Amal Alamuddin, în vârstă de 36 de ani, a ajuns la Milano de miercuri, iar Clooney a ajuns în orașul dogilor o zi mai târziu.

Vineri dimineață, primii invitați au aterizat pe aeroportul Trevizo de lângă Veneția, printre aceștia numărându-se actorii americani Miguel Ferrer, văr al mirelui, Ellen Barkin și Richard Kind.

Considerat unul dintre cei mai apropiați prieteni ai lui Clooney, Richard Kind s-a arătat surprins de mulțimea de fotografi care l-a întâmpinat. „Ah, dacă știam că veți fi aici, m-aș fi machiat și pieptănat!”, a spus actorul.

Data exactă a nunții nu a fost confirmată de nicio autoritate locală, dar toată lumea pare să parieze pe ziua de luni și se pregătește în toate modurile pentru un sfârșit de săptămână plin de petreceri și festivități intense.

„Numele lui Clooney este pe toate buzele aici. Mai ales fetele, parcă au înnebunit”, a declarat Bruno Bartolini, taximetrist pe canalele venețiene.

Potrivit relatărilor presei, printre vedetele de primă mână care vor participa la căsătoria cuplului Clooney-Alamuddin se numără Brad Pitt și Angelina Jolie, Sandra Bullock, Matt Damon, despre care se presupune că vor fi cazați la hotelul Cipriani, de pe insula venețiană Giudeca, unde va avea loc vineri un dineu de gală în prezența mirilor.

Recepția de după căsătorie ar urma să aibă loc la hotelul Aman, iar ceremonia oficială se va desfășura la primăria Veneției, un palat din secolul al XIV-lea. Zvonuri despre căsătoria civilă au circulat deja în presa internațională, care a scris că ar fi avut loc deja la Londra sau la Florența, lângă lacul Como, locul preferat din Italia al lui George Clooney.

Potrivit presei, George Clooney, în vârstă de 53 de ani, va purta un costum creat de casa Armani, iar mireasa va avea o rochie marca Alexander McQueen, creată de Sarah Burton, care a creat și rochia de mireasă a ducesei Kate Middleton în 2011.

Anunțul privind locul unde se va desfășura ceremonia de nuntă a fost făcut chiar de actorul american. „Mi-am întâlnit viitoarea mireasă aici, în Italia, și mă voi căsători cu ea, în câteva săptămâni, la Veneția”, a declarat Clooney în urmă cu mai multe săptămâni, la Florența, unde a participat împreună cu viitoarea soție la o gală umanitară organizată în Palazzo Vecchio.

George Clooney și Amal Alamuddin au apărut pentru prima dată împreună în public în octombrie 2013, la Londra, potrivit revistei People.

George Clooney a avut numeroase relații de-a lungul anilor. Însă el nu a dat niciodată impresia că și-ar fi dorit să se mai implice într-o relație pe termen lung, după divorțul de actrița Talia Balsam, cu care a fost căsătorit între 1989 și 1993.

Acesta a mai avut relații pasagere cu top-modelul britanic Lisa Snowdon, cu actrița italiană Elisabetta Canalis și cu actrița din serialul „Salvamarii/ Baywatch” Krista Allen.

George Clooney și-a câștigat renumele ca actor, producător, producător executiv, scenarist și regizor, dar și ca activist dedicat cauzelor umanitare. Actorul a mai fost nominalizat la premiile Academiei americane la diverse categorii, pentru filmele „Noapte bună și noroc”, „Michael Clayton”, „Sus, în aer/ Up in the Air”, „Descendenții/ The Descendants” și „Ziua trădătorilor/ The Ides of March”.

Amal Alamuddin este o avocată britanică specializată în drept internațional și drepturile omului. Ea a fost votată „cea mai sexy avocată din Londra” în 2013. Printre clienții acesteia s-a numărat și Julian Assange, fondatorul Wikileaks.

Bogdan Enache, [email protected]

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O profesoară s-a dus în Dubai ca să mediteze copiii miliardarilor. Un băiat i-a făcut...
Copiii lui Kate Middleton, pregătiți pentru moartea mamei lor 😢 George, Charlotte și Louis au...
FOTO. Imagini incendiare cu Cristina ICH! S-a răzbunat pe Piți jr. și s-a pozat într-un...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol...
S-a aflat! Care e cauza morții lui Costel Corduneanu, unul dintre cei mai periculoși interlopi...
S-a iubit cu Giani Kiriță, iar acum la 56 de ani arată fantastic! Sacrificiile pe...
ANM a actualizat prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Iarna se întoarce la munte, cu...
Ce au descoperit anchetatorii la reconstituire, în cazul crimei de pe A1? Avocatul afaceristului dă...
Narcisa, presupusa iubită a tânărului mort în accidentul de la Deveselu, rupe tăcerea: „Nu mă...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
E legală depășirea prin dreapta a unei mașini ce virează la stânga? Ce prevede Codul...
Alfa Romeo redenumeşte un model de SUV pentru a dezamorsa tensiunile cu Italia
Cea mai MASIVĂ gaură neagră din galaxie este INCREDIBIL de aproape de noi
Pericol total în TRANSILVANIA. Este vestea momentului pentru cei care locuiesc în Ardeal
Arpad Paszkany, fostul patron de la CFR Cluj, sedus de o ispită de la „Insula...
Cine e și cum arată soția lui Costel Corduneanu. Grațiela a rămas văduvă la câteva...
Doliu în România! Vestea a picat ca un trăsnet! Adio, Adriana
Julia o acuză pe Roberta că o ironizează! Cele două fete își aruncă înțepături una...
Codin Maticiuc cere ajutorul fanilor în mediul online: ”3000 de euro pentru primul care-l găsește...
BANCUL ZILEI. După o petrecere, directorul își cheamă secretara: - Maricico ai vreun leac?
Test de cultură generală. Cine a calculat viteza luminii?