George Michael a cântat pentru medicii și infirmierele din Viena care i-au salvat viața

George Michael a cântat pentru medicii și infirmierele din Viena care i-au salvat viața
Publicat: 05/09/2012, 12:50
Actualizat: 26/03/2019, 09:55

George Michael a cântat, marți seară, la Viena, pentru medicii și infirmierele care i-au salvat viața, după ce a fost diagnosticat cu o pneumonie severă în noiembrie 2011, informează contactmusic.com.

Cântărețul a fost nevoit să își anuleze turneul european din toamna anului trecut, după ce s-a îmbolnăvit cu puțin timp înainte de a susține un concert la Viena. Starul britanic a petrecut apoi o lună la secția de terapie intensivă a clinicii AKH din capitala Austriei.

George Michael și-a reluat turneul, marți seară, și a invitat la concertul său de la Vienna 300 de medici și infirmiere de la clinica AKH.

Cu câteva ore înainte de a urca pe scenă pentru primul lui concert major de după spitalizarea din 2011, George Michael a postat pe Twitter un mesaj prin care a mulțumit încă o dată personalului medical care i-a salvat viața.

„Salut tuturor, a sosit în sfârșit acel moment. Am ales să îmi reiau turneul printr-un concert în care voi cânta pentru medicii și infirmierele care mi-au salvat viața. Aceasta este o zi frumoasă!”, a declarat artistul.

Potrivit noii programări, turneul „Symphonica – The Orchestral Tour” va include concerte în Austria, Olanda, Marea Britanie și Franța.

George Michael a vândut peste 80 de milioane de albume pe plan internațional, iar printre piesele sale se numără hituri precum „Careless Whisper”, „Faith ” și „Last Christmas”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase