George Michael ar putea să se retragă din muzică

George Michael ar putea să se retragă din muzică
Publicat: 17/12/2013, 17:07

Cântărețul George Michael a alimentat din nou zvonurile potrivit cărora intenționează să se retragă din industria muzicală, după ce artistul britanic și-a închis site-ul personal, înlocuind conținutul acestuia cu fotografia unei cortine trase de culoare roșie, informează contactmusic.com.

Starul britanic și-a retras întregul conținut de pe site-ul său oficial, georgemichael.com, renunțând inclusiv la comercializarea de produse personalizate, făcându-i astfel pe fanii săi să devină îngrijorați în legătură cu starea de sănătate a artistului.

Pagina de deschidere a site-ului său prezintă de acum fotografia unei cortine trase, de culoare roșie. Cu toate acestea, agentul de presă al cântărețului a spus: „Vești foarte interesante vor veni în 2014”.

George Michael, în vârstă de 50 de ani, a trecut printr-un accident spectaculos care ar fi putut să îi fie fatal, în luna mai, atunci când a ajuns pur și simplu pe șosea, căzând dintr-un automobil Range Rover, în plin mers, pe o autostradă foarte aglomerată, în apropiere de Londra.

Starul britanic, care cu un an înainte fusese diagnosticat cu o formă severă de pneumonie, a fost transportat cu elicopterul la spital – unde a rămas internat circa două săptămâni -, întrucât suferise o serie de răni, tăieturi și contuzii, inclusiv în zona capului.

În ciuda problemelor sale de sănătate, George Michael a semnat un contract foarte avantajos cu Universal Music și ar trebui să lanseze un nou album de studio. Cel mai recent album al artistului britanic se intitulează „Patience” și a fost lansat în anul 2004.

George Michael a lansat un album de Greatest Hits intitulat „Twenty Five”, care a debutat pe primul loc în UK Albums Chart în 2006, și a spus că speră să înregistreze piese noi „în curând”.

În 2012, cântărețul a lansat un single nou, „White Light”, în al cărui videoclip a apărut modelul Kate Moss, însă nu a putut să confirme în acel moment data la care va lansa un album integral.

În 2012, George Michael și-a anulat turneul din Australia din cauza unei „crize majore de anxietate”, despre care a spus că a fost cauzată de pneumonia severă cu care a fost diagnosticat în 2011 și din cauza căreia a fost tratat timp de o lună la secția de terapie intensivă a unui spital din Viena.

George Michael a ținut prima pagină a presei internaționale în 2007 și în 2010 din cauza unor incidente similare. În ambele cazuri, cântărețul și-a avariat automobilul pe care îl conducea, după ce fumase canabis.

George Michael a vândut peste 80 de milioane de albume pe plan internațional, iar printre piesele sale se numără hituri precum „Careless Whisper”, „Faith ” și „Last Christmas”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase