George Michael nu a mai fost văzut în public de luni de zile: „Oamenii își fac griji pentru el”

George Michael nu a mai fost văzut în public de luni de zile: Oamenii își fac griji pentru el
Publicat: 28/07/2014, 17:32
Actualizat: 06/02/2019, 02:05

„Oamenii își fac griji pentru el. S-a distanțat de toată lumea”, a declarat un prieten al artistului, pentru publicația The Mirror, potrivit dailymail.co.uk.

Cântărețul, în vârstă de 50 de ani, a suferit, în luna mai, un „colaps misterios”, pierzându-și cunoștința din motive necunoscute, iar acest fapt l-a determinat pe un prieten al starului britanic să telefoneze imediat la serviciile de urgențe.

Temerile legate de sănătatea cântărețului britanic s-au accentuat în ultimii ani, din cauza numeroaselor spitalizări ale lui George Michael, consumului regulat de marijuana și a unui incident bizar, produs în mai 2013, când starul britanic a căzut dintr-un automobil, aflat în plină deplasare, pe o autostradă. Cântărețul a suferit răni în zona craniană și a fost transportat la spital cu elicopterul.

Cu 18 luni înainte, artistul s-a îmbolnăvit de o formă severă de pneumonie și a fost spitalizat la Viena.

În prezent, prietenii apropiați ai lui George Michael sunt îngrijorați de situația cântărețului, care a devenit un pustnic ca urmare a unor ani dificili.

Astfel, se pare că George Michael îi permite doar prietenului său cel mai bun, David Austin, să-l viziteze la locuința sa din nordul Londrei.

De asemenea, George Michael a scris ultima dată pe Twitter de ziua sa, pe 25 iunie: „Salutare, dragilor, mulțumesc tuturor pentru mesajele de ziua mea. Sunt foarte fericit (…)”.

În septembrie 2010, George Michael a fost condamnat la opt luni de închisoare după un incident produs în același an, în iulie, când a izbit din plin cu automobilul său Range Rover fațada unui magazin din nordul Londrei.

Tot în 2010, cântărețului i-a fost suspendat permisul auto pentru cinci ani după ce a recunoscut că a condus automobilul în timp ce se afla sub influența drogurilor.

De asemenea, în 2006, autoritățile britanice i-au suspendat permisul pentru doi ani și l-au condamnat la 100 de ore de muncă în serviciul comunității, după ce cântărețul și-a condus automobilul sub influența drogurilor, iar polițiștii l-au găsit leșinat în Mercedes-ul său.

George Michael a vândut peste 80 de milioane de albume pe plan internațional, iar printre piesele sale se numără hituri precum „Careless Whisper”, „Faith” și „Last Christmas”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase