Horia Tecău, vedetă într-o „noapte furtunoasă cu mulți iepurași Playboy nouăzeciști dezlănțuiți”

Horia Tecău, vedetă într-o noapte furtunoasă cu mulți iepurași Playboy nouăzeciști dezlănțuiți
Publicat: 26/04/2012, 20:45
Actualizat: 07/01/2013, 18:29

Pe 25 aprilie Playboy a continuat seria de party-uri selecte cu Playboy Exclusive Event Get Naughty! Get 90s! Acum vă putem dezvălui și locul acțiunii: Osteria Gorgia.

După Playboy World of the 50s and 60s Exclusive Event, care l-a avut drept amfitrion pe Ilie Năstase și apoi Playboy World of the 70s and 80s Glam Rock Exclusive Event, petrecere animată de Loredana, Playboy s-a reîntors în lumea tenisului, avându-l drept gazdă pe Horia Tecău. Noul star al tenisului autohton nu s-a lăsat înfrânt nici de teribila furtună din capitală, nici de oponenții săi din meciul serii de ieri (Andrei Dăescu și Florin Mergea) și, după ce a reușit alături de suedezul Robert Lindstedt calificarea în sferturile de finală ale turneului de dublu BRD Nastase Tiriac Trophy, a venit să se destindă în mijlocul iepurașilor Playboy.

Și destindere a fost, nu glumă, atât pentru el, cât și pentru restul invitaților. Am avut la dispoziție valuri de Chivas, un intermezzo burlesque cu două fete naughty, câteva mese de poker pregătite de Poker Stars unde, la un moment dat, Gina Pistol, Ionuț Iftimoaie și Horia Tecău au încins partida serii. Atmosfera muzicală a fost întreținută de Irina Tănase. Vă e cunoscut numele? Normal, a fost semifinalistă a primei ediții din Vocea României, cu siguranță i-ați recunoaște vocea…

Petrecerea s-a încheiat cu o tombolă-surpriză unde cei mai norocoși invitați au avut plăcerea să plece acasă cu o sticlă de whiskey vechi de 18 ani, un set complet de poker, mingi de tenis semnate de Ilie Năstase și Horia Tecău, invitații la finala turneului de tenis sau cu cheile unui Volkswagen Beetle, pe care vor avea ocazia să-l conducă preț de un weekend. În plus, Playboy a oferit unui invitat ocazia de a participa la o ședință foto pentru pictorialul cu una dintre viitoarele playmates. Naughty or not?

Partenerii evenimentului au fost BRD Năstase Țiriac Trophy, Chivas, Volkswagen și Poker Stars – un careu de… ași.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase