Horoscop săptămânal 30 mai – 5 iunie

Horoscop săptămânal 30 mai - 5 iunie
Publicat: 30/05/2016, 08:47

Horoscop săptămânal30 mai – 5 iunieBERBEC

Toate bune și frumoase în această săptămână, nu se anunță nimic neprevăzut în agenda ta, iar asta te liniștește. Meriat câteva zile în care apele să nu fie agitate. La birou îți faci treaba bine, iar superiorii nu au ce reproșa. Viața amoroasă, în schimb, te va pune în dificultate. Parteneurl tău vrea mai multă atenție și îți va aduc ela cunoștință acest lucru. Miercuri nu este indicat să dai bani împrumut.

Horoscop săptămânal30 mai – 5 iunieTAUR

Săptămâna asta ești frământat în adâncul sufletului tău, iar orice ai face, revii la aceeași stare de angoasă. Poate ar fi bine să meditezi și să găsești sursa nefericirii tale. Spre binele tău, starea de neliniște care te apasă nu se reflectă la locul de muncă, unde te descurci foarte bine. Vineri vei avea parte de o surpriză neașteptată.

Horoscop săptămânal30 mai – 5 iunieGEMENI

Nici bine nu s-a terminat ziua de luni, iar tu te simți epuizat și aștepți cu nerăbdare sfârșitul de săptămână. Miercuri îți vor fi puse la încercare abilitățile de negociere. Ai șansa de a ieși în evidență și a le face o impresie bună superiorilor tăi. Profită de ocazie. Weekendul te găsește în sânul familie, petrecând timp de calitate alături de cei dragi.

Horoscop săptămânal30 mai – 5 iunieRAC

Luni și marți ai o stare de spirit foarte bună. Ești optimist și activ, dar mijlocul săptămânii te cuprinde plictiseala. La serviciu, îți cam pierzi răbdarea, dar nu este indicat să devii impacientat cu colegii de birou. Vineri decizi că este momentul pentru o schimbare, așa că apelezi la un stilist. Nativii singuri vor avea parte de câțiva admiratori și s-ar putea iniția și o relație.

Horoscop săptămânal30 mai – 5 iunieLEU

Starea ta de spirit alternează de la o extremă la alta, iar cei din jurul tău nu știu ce să mai facă ca să îți intre în grații. Ai grijă cum te porți cu cei din jur, mai ales joi, care se anunță a fi o zi ghinionistă. Vineri planifici o călătorie alături de partener, iar asta te binedispune. Sâmbătă și duminică nu ai parte de evenimente neplanificate și, în sfârșit, te poți odihni cum trebuie.

Horoscop săptămânal30 mai – 5 iunieFECIOARĂ

Luni și marți sunt favorizate afacerile, deci dacă ai oportunitatea, nu ezita să semnezi un contract sau să bați palma cu cineva, bineînțeles, după ce citești cu atenție toate actele. În restul săptămânii te axezi pe muncă, ceea ce este bine pentru că ai șansa să te remarci. Totuși, în weekend s-ar putea să ai minore probleme de sănătate.

Citește în continuare pe Mediafax.ro.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase