Horoscop săptămânal 4 – 10 aprilie

Horoscop săptămânal 4 - 10 aprilie
Publicat: 02/04/2016, 16:25

Horoscop săptămânal4 – 10 aprilieBERBEC

Deși la începutul săptămânii te vei simți energic, bateriile ți se epuizează pe parcurs, iar în weekend vei fi extenuat. Ai grijă încotro îți îndrepți energia în cazul în care ai planuri sâmbătă seara. Astrele favorizează afacerile în această săptămână, așa că poți încheia parteneriate sau noi proiecte cu încredere. De asemenea, viața amoroasă se îmbunătățește și vei avea ocazia să întâlnești pe cineva special, dacă ești singur, sau să faci progrese în relația actuală. În weekend ar fi indicat să acorzi timp și familiei tale, pentru că a trecut mult timp de când nu le-am mai făcut o vizită părinților tăi.

Horoscop săptămânal4 – 10 aprilieTAUR

Ești destul de irascibil la începutul săptămânii, dar spre sfârșit, reușești să îți găsești echilibrul, mai ales că la serviciu colegii sunt înțelegători cu tine și nu încearcă să te enerveze mai tare. Vei fi solicitat din punct de vedere profesional joi și vineri, dar vei rezolva sarcinile foarte bine, iar unii superiori te vor remarca. În weekend, se anunță o ieșire cu prietenii, poate să sărbătoriți ceva. Ai grijă să nu îți neglijezi partenerul, s-ar putea să iasă scântei, din cauza geloziei și posesivității.

Horoscop săptămânal4 – 10 aprilieGEMENI

Te simți bine și ești imbatabil săptămâna asta. Luni și marți te înhami la orice sarcină mai dificilă care se ivește la birou, iar asta îți va aduce aprecierea colegilor. În plus, îți vei consolida relația cu superiorul, chiar dacă în ultimul timp a cam scârțâit. Ar fi bine să îți faci niște planuri de viitor și să îți setezi niște scopuri pe caer să le atingi, astfel motivarea nu te va părăsi prea curînd. Viața amoroasă are nevoie de o resuscitare. Fie trebuie să ai o discuție serioasă cu partenerul, fie să îț iei prin surprindere într-o escapadă romantică în weekend. Cert e că flacăra iubirii trebuie reaprinsă.

Horoscop săptămânal4 – 10 aprilieRAC

Ai parte de o săptămână liniștită indiferent de ce obstacole apar pe parcursul acesteia, dar vei avea de furcă cu o rudă care nu îți dă pace. Aranjează o întâlnire cu ea și rezolvă problema. Starea de sănătate nu îți dă bătăi de cap, însă, ai putea simți o oboseală puternică vineri. Odihnește-te ca să fii în formă în weekend. La locul de muncă se ivesc noi șanse de câștiguri financiare pe care ar fi indicat să le analizezi. Nu semna nimic fără să te gândești bine înainte. Părinții tăi vor să te vadă, așa că nu mai amâna vizita la ei și rupe-ți căteva ore din program pentru a le petrece alături de familie.

Horoscop săptămânal4 – 10 aprilieLEU

Te simți destul de spontan în această săptămână, ceea ce nu este foarte bine pentru buzunarul tău. Gândește-te bine pe ce cheltui banii înainte să îi irosești pe toți. Locul de muncă nu te mai încântă cum o făcea odată, iar în viitor prevezi o schimbare de carieră. Nu ar fi rău să începi să analizezi piața muncii de pe acum. Joi sau vineri reapare în viața ta o cunoștință mai veche cu care nu ai mai ținut legătura de mult timp. În weekend veți relega prietenia. Viața de cuplu nu prezintă mari schimbări, dar nu trebuie să vă neglijați partenerul. Faceți ceva spontan în weekend pentru a condimenta relația.

Horoscop săptămânal4 – 10 aprilieFECIOARĂ

S-ar putea să fie necesară o vizită la medic, deoarece nu te simți ăn apele tale. Nu exita, și dă o fugă la cabinet. Locul de muncă te epuizează din ce în ce mai tare și cu siguranță ai nevoie de câteva zile libere. Doar așa îți vei ptuea reîncărca bateriile. Dacă nu era suficient faptul că nu simți așa bine, joi sau vineri vei avea o ceartă cu partenerul de viață în care vor ieși la iveală mai multe reprimări și reproșuri dure. Ai grijă să nu exagerezi. Dacă poți, încearcă să aplanezi conflictul, deoarece s-ar putea să stați cam mult supărați în urma acestei neînțelegeri.

Citește în continuare pe Mediafax.ro.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Împăcarea anului la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce jurământ i-au făcut Adrian și Petronel Corduneanu...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut:...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Legea se aplică deja în toată România. Este informația momentului pentru toți românii
Trei zodii, weekend agitat. Vin probleme peste probleme
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Cercetătorii au găsit o genă care protejează împotriva Alzheimer