Ice Bucket Challenge, la un alt nivel: va dona 750.000 de dolari dacă pugilistul Floyd Mayweather va citi cursiv o pagină din „Harry Potter”

Ice Bucket Challenge, la un alt nivel: va dona 750.000 de dolari dacă pugilistul Floyd Mayweather va citi cursiv o pagină din Harry Potter
Publicat: 23/08/2014, 13:03

Rapperul 50 Cent nu pare interesat să participe la „Ice bucket challenge” și preferă să își continue disputa mai veche cu Floyd Mayweather.

Cântărețul a publicat joi pe platforma Instagram o înregistrare video în care îl provoacă pe renumitul pugilist american să citească o pagină întreagă dintr-unul dintre romanele din seria „Harry Potter”, „fără să se oprească, fără să reia lectura de la început și fără să se încurce în cuvinte”.

Dacă Floyd Mayweather va reuși acest lucru, atunci 50 Cent va dona suma de 750.000 de dolari unei organizații de caritate ce va fi aleasă de pugilist.

Până la ora publicării acestor informații, Floyd Mayweather nu a răspuns provocării lansate de rapper.

Pugilistul american Floyd Mayweather a fost sportivul cu cele mai mari încasări din 2013, el obținând din bursele pentru cele două meciuri disputate anul trecut suma de 73,5 milioane de dolari.

Rapperul 50 Cent, în vârstă de 38 de ani, a cunoscut succesul în 2003, cu albumul de debut „Get Rich or Die Tryin'”, care s-a vândut în 15 milioane de exemplare în toată lumea, devenind unul dintre cel mai bine vândute materiale discografice rap din toate timpurile.

Cel mai recent album al său, „Before I Self Destruct”, a fost lansat în noiembrie 2009.

În 2005, rapperul a avut un rol în filmul „Totul pentru bani”, inspirat din viața lui, apoi a fost distribuit în drama de război din 2006 „Home of the Brave”. Cel mai recent film al său este thrillerul „Ținutul ghețurilor/ The Frozen Ground”, în care joacă alături de Nicolas Cage și John Cusack.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase