Începe triunghiul IUBIRII. Ne puteți da o hârtie din care să reiasă că ne-au reținut MASCAȚII până pe 9 martie? Ce a răspuns Ministerul Afacerilor Interne

Redactor:
Laura Cojocaru
Începe triunghiul IUBIRII. Ne puteți da o hârtie din care să reiasă că ne-au reținut MASCAȚII până pe 9 martie? Ce a răspuns Ministerul Afacerilor Interne
MAI răspunde la o noă întrebare amuzantă primită pe Facebook. De data acasta, în prim-plan este subiectul Valentine's Day: „Nici mascații noștri nu ar putea opri furia partenerelor voastre oficiale"

MAI răspunde la o noă întrebare amuzantă primită pe Facebook. De data acasta, în prim-plan este subiectul Valentine’s Day. 

„Întrebare primită pe Facebook MAI: Începe triunghiul iubirii. Ne puteți da o hârtie din care să reiasă că ne-au reținut mascații până pe 9 martie? Întreb pentru prietenii mei jucători. 

Reprezentanții MAI, ironici, cum ne-au obișnit îi anunță pe cei care vor să se eschiveze de sărbătorile iubirii, care i-ar pune la cheltuială, că de furia partenerelor lor, nici mascații nu i-ar salva:

1. Corect ar fi să spuneți pătratul iubirii… nu de alta, dar este și Dragobetele. Ar fi păcat să uitați de sărbătoarea iubirii din tradiția românească.

2. Se spune că femeile au al șaselea simț și noi credem asta. Așa că niciun document nu ar putea justifica dispariția voastră în acest interval de timp. 

3. Ar fi bine să știți că scheletul unui adult este format din peste 200 de oase. Vă garantăm că nici mascații noștri nu ar putea opri furia partenerelor voastre oficiale. Așa că aveți grijă, jucătorilor, să nu primiți chiar documente reale, dar de la Urgențe!
Recomandarea noastră este să nu mai jucați în deplasare ca să nu găsiți terenul propriu ocupat de alți jucători, iar pe 9 martie să beți cele 40 de pahare de supărare fiindcă ați primit cartonașele roșii și ați fost eliminați pe preș.”

Ca de obicei, reprezentanții MAI, reamintesc și de atenția în trafic:
„Și aveți grijă cum conduceți în această perioadă că vremea de iarnă revine. Ar fi păcat să colectați amenzi în loc să faceți o surpriză frumoasă iubitei!”

 

Foto: Facebook MAI+ Hepta

Inchide