Indila a cântat live românilor hitul „Derniere Danse” – VIDEO

Indila a cântat live românilor hitul Derniere Danse - VIDEO
Publicat: 08/12/2014, 10:30
Actualizat: 08/12/2014, 11:08

Fanii din România ai Indilei nu sunt puțini, motiv pentru care artista a susținut două concerte duminică, de la ora 16.00 și de la ora 19.00, la Sala Palatului din București. În deschiderea celor două concerte a cântat Delia Matache, care a însuflețit atmosfera și i-a pregătit pe spectatori pentru show-ul cântăreței franceze.

La concertul programat la ora 19.00, la Sala Palatului erau aproximativ 4.000 de persoane, mulți dintre spectatori fiind copii, pregătiți s-o asculte pe Indila cântând și să îi ofere la final flori și inimioare colorate făcute din cartoane.

Cântăreața franceză și-a făcut apariția la ora 20.00, fiind aplaudată și strigată de spectatori câteva minute bune. „Wow, mulțumesc foarte mult!”, a spus artista, copleșită de primirea călduroasă de care a avut parte.

„Sunteți gata?”, i-a întrebat artista, în limba franceză, pe spectatori. „Oui!” („Da!”, n.r.), au strigat aceștia entuziasmați, astfel că show-ul a început. Hitul care a făcut-o celebră în întreaga lume a deschis concertul de la București. „Derniere Danse” a răsunat la Sala Palatului în aplauzele înflăcărate ale micilor spectatori.

Au urmat piesele „Love Story”, „Run Run”, un mix format din melodiile pe care le-a cântat înainte de hitul „Derniere Danse” și „Tourner Dans Le Vide”.

„Vă iubesc din toată inima mea”, le-a transmis artista românilor. „Vă mulțumesc foarte mult. Am petrecut o seară minunată. Vă mulțumesc și vă doresc toate cele bune!”, le-a mai spus cântăreața fanilor români, înainte de a părăsi scena.

Însă aplauzele înflăcărate ale spectatorilor, care au durat câteva minunte în șir, și numele ei repetat de aproximativ 4.000 de persoane au făcut-o pe Indila să revină pe scenă. Momentul nu a fost lipsit de savoare, întrucât artista a urcat pe scenă ținând steagul României în mână. „Iau acest steag și îl voi purta mereu în inima mea”, le-a mai spus Indila românilor.

„Înainte să plec vreau să vă ofer o ultimă piesă. Ce spuneți de «S.O.S»?”. După ce a interpretat piesa „S.O.S”, Indila a hotărât ca show-ul să se încheie pe aceleași acorduri pe care a început. Așadar, la Sala Palatului a mai răsunat o dată hitul „Derniere Danse”, interpretat de această dată cu ajutorul publicului, care a venit pregătit la concertul Indilei, cunoscând foarte bine versurile piesei.

Poate că show-ul Indilei la București a durat mai puțin față de cât se așteptau fanii din România, însă aceștia au plecat de la Sala Palatului cu promisiunea cântăreței franceze că se va reîntoarce.

Mulți dintre copiii prezenți la concert au rămas să ia autografe de la Indila și să îi ofere micile daruri pregătite special pentru ea.

Despre Indila, considerată o nouă revelație a muzicii internaționale, „se spune că are o voce divină, care îți rămâne în minte”. Indila (Adila Sedraïa) s-a născut pe 26 iunie 1984, în Paris. La vârsta de 7 ani, a început să scrie primele sale poezii. Tatăl ei este algerian, iar mama sa provine din India. Din anul 2007 este căsătorită cu Pascal Boniani Koeu, cunoscut sub numele de Skalp sau Skalpovich. Soțul Indilei este unul dintre cei mai apreciați producători muzicali și compozitori din Franța.

După ce a colaborat cu rapperi cunoscuți din Franța, ca Soprano, Rohff și Youssoupha, Indila, în vârstă de 30 de ani, a revenit pe piață cu primul său single, „Derniere Danse”. Primul ei album, „Mini World”, lansat în luna februarie, a obținut deja un disc de platină. Piesa a luat cu asalt toate topurile și playlist-urile radiourilor, clipul de pe contul oficial de YouTube al artistei a depășit 122 de milioane de vizualizări, iar cea mai recentă piesa, „S.O.S”, se bucură de același succes. Artista cântă în limbile engleză, franceză și indiană. Sursele sale de inspirație sunt artiști precum Michael Jackson, Jacques Brel, Ismael Lo și Lata Mangeshkar.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O celebră influenceriţă pe TikTok a fost asasinată în fața casei sale. Atacatorul s-a prefăcut...
Povestea care a făcut ocolul lumii. Ce au găsit părinții în camera fiicei lor, în...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Vești proaste pentru șoferi! Riscă amenzi de cinci ori mai mari. Greșeala care le poate...
Dieta Monicăi Anghel. A slăbit enorm în ultimii ani: alimentele la care a renunțat total!...
Cine sunt românii care trebuie să plătească "taxa pe lux" pentru locuinţele şi maşinile pe care...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
O cisternă cu etanol s-a răsturnat pe carosabil, în Vrancea! Șoferul a decedat
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
INTRĂ BANI mai mulți în conturi. Vestea cea mare pentru MILIOANE de români
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin....
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Cum au trecut razele cosmice prin atmosfera Pământului acum 41.000 de ani?