Jim Carrey, dat în judecată pentru ucidere din culpă de mama fostei sale iubite

Jim Carrey, dat în judecată pentru ucidere din culpă de mama fostei sale iubite
Publicat: 15/10/2016, 08:53

Acuzațiile lui Sweetman vin în întâmpinarea unor declarații mai vechi de-ale lui Mark Burton, fostul soț al Cathrionei, care pretinde că această a contactat trei boli cu transmitere sexuală de la Carrey, actorul mințind apoi în legătură cu problemele medicale pe care le avea.

Documentele judiciare susțin că atunci când White i-a cerut explicații actorului în legătură cu bolile de care el suferea, comediantul a întrerupt imediat legătură cu aceasta, arătând un dispreț total față de starea ei emoțională. Carrey și avocatul sau au negat febril aceste acuzații, numindu-le „revendicări false și patetice”.

În dosar se vorbește de asemenea despre faptul că starul i-a procurat fostei iubite în mai multe rânduri medicamente foarte puternice care se obțin doar cu prescripție din partea medicului, sub numele fals de „regele Arthur”. Carrey știa despre problemele cu depresia cu care White se confruntă și despre tentativa de suicid pe care aceasta o avusese.

White a fost găsită fără suflare în locuința ei pe data de 28 septembrie 2015, în urma unei supradoze. După un examen toxicologic, s-a dovedit că moartea tinerei a survenit în urma unui mix letal de analgezice și de somnifere. Verdictul de moarte prin suicid a fost dat de către autorități în luna iulie a acestui an.

În ambele procese, atât cel intentat de Sweetman cât și în cel al lui Burton, sunt cerute sume nespecificate de bani drept daune pentru încălcarea unor legi ca furnizarea de droguri ilegale și omor din culpă. Recent au fost făcute publice și mesajele dintre Jim Carrey și Cathriona, dar și o scrisoare a lui White pentru actorul hollywoodian.

„Lui Jim Carrey ar trebui să-i fie rușine pentru ce i-a făcut fetei mele. Și ar mai trebui să-i fie rușine și pentru felul în care și-a folosit avocații lui de la Hollywood că să-l facă să tacă pe Mark, ginerele meu, sperând că o să scape basma curată și nu o să-l tragă nimeni la răspundere pentru ce a făcut”, spunea Sweetman într-o declarație oferită pentru Entertainment Tonight. În procesul cu starul, femeia este reprezentată de către Michael Avenatti, același avocat care reprezintă și cazul lui Burton.

„Știți ce? Ca mama, vreau că lumea să afle cine este domnul Jim Carrey de fapt. Omul care îi dă fiicei tale trei boli cu transmitere sexuală, minte apoi cu privire la asta, se folosește de avocații lui grozavi că să ne închidă gura tuturor din familie și îi mai și furnizează iubitei droguri ilegale”, a continuat Sweetman. „Orice părinte care are acasă o fiica ar trebui să citească scrisoarea lui Cat pentru Jim și să decidă ei ce fel de om este el cu adevărat”.

Marți, avocatul lui Carrey, a dat o declarație pentru Entertainment Tonight, spunând că Sweetman se îndreaptă spre o „cale întunecată”.”Este de înțeles că o mamă care și-a pierdut fiica va cauta întotdeauna vinovați. Dar în ceea ce privește furia față de Jim Carrey și tentativa ridicolă a avocatului ei de a scoate bani de pe urma morții Cathrionei, doamna Sweetman face aceeași greșeală pe care o face și domnul Mark Burton, soțul lui Cat”. Singer mai declară: „Atunci când a împlinit 30 de ani, cu doar câteva zile înainte să se sinucidă, Cathriona White a avut o cădere nervoasă în urma unui mesaj primit de la mama ei pe Facebook care a avut un efect atât de devastator pentru tânără, încât aceasta a decis să-și șteargă contul, refuzând orice contact cu mama ei”. El a continuat: „Cathriona s-a plâns în numeroase rânduri despre relația controversată cu mama ei și despre modul în care a fost forțată să plece de acasă la vârsta de 15 ani.”

În luna noiembrie a anului 2015, Sweetman admite că deși ea și Cat aveau o relație destul de tensionată, vestea morții ei a devastat-o. Această recunoaște prinre altele și mesajele ostile pe care i le-a trimis și care ar fi putut să conducă la decizia fetei de a-și pune capăt zilelor. Sweetman spune, de asemenea, că l-a întâlnit pe Carrey la înmormântarea fiicei sale și l-a descris astfel: „e un om foarte drăguț”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
GALERIE FOTO. Cum arată Cernobîl și Pripiat la 38 de ani de la dezastrul nuclear...
Prețul uriaș cu care a ajuns să se vândă kilogramul de miel în Mega Image...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Indicatorul rutier pe care puțini șoferi îl cunosc. Ce trebuie să faci și unde poate...
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe...
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
"Am cheltuit peste 120.000 de euro ca să-mi rotunjesc formele". Cum arată suedeza Natasha după...
S-a aflat! Vor întârzia sau nu pensiile în luna mai 2024? Daniel Baciu a făcut...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
Schimbarea care urmează pentru MILIOANE de români. Marcel Ciolacu, anunț astăzi, 27 APRILIE: Se va...
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin....
"Am cheltuit peste 120.000 de euro ca să-mi rotunjesc formele". Cum arată suedeza Natasha după...
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Război total după lansarea filmului Buzz House! Reacția lui Selly, după acuzațiile grave la adresa...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Ce s-a întâmplat după ce oamenii de știință au declanșat mini-cutremure în laborator