Diana Parvulescu
12.01.2015
Magazin

Jimmy Carr aduce umorul negru, în Capitală, într-un show de stand up comedy

Jimmy Carr aduce umorul negru, în Capitală, într-un show de stand up comedy
Actorul englez Jimmy Carr, una dintre cele mai proeminente figuri ale scenei stand up comedy internaționale, va susține un show, pe 3 iunie, la Sala Palatului din București, în cadrul turneului "Gagging Order", potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Cu opt DVD-uri la activ și peste 1,5 milioane de copii vândute, sute de reprezentații internaționale și numeroase apariții TV, Jimmy Carr este una dintre cele mai proeminente figuri ale scenei stand up internaționale.

Umorul negru și cel față de tabuuri l-au impus pe artist nu doar în Marea Britanie, dar și în Statele Unite ale Americii, el devenind în ultimii cinci ani un invitat frecvent al unor emisiuni precum „Late Night With Conan O’Brien” și „The Tonight Show with Jay Leno”, dar și protagonistul a două emisiuni speciale Comedy Central.

Născut în Anglia dintr-o familie de migranți irlandezi și absolvent de științe politice, Jimmy Carr și-a început cariera de stand up comedy în 2000, devenind simultan și un cunoscut om de televiziune.

 

 

Numele său se leagă de formate de succes ale Channel 4 – emisiunile-concurs „Distraction” și „Your Face or Mine?” și seria „100s”, dar și de emisiuni al căror invitat a fost de-a lungul timpului, precum „Top Gear” și „The Panel”.

Ca om de scenă, Jimmy Carr a fost deseori numit „cel mai muncitor artist de comedie”: turneele sale sunt unele mamut, de cele mai multe ori cu pauze de doar cinci săptămâni între ele. „Gagging Order” a numărat din 2012 până în prezent peste 250 de reprezentații doar în Marea Britanie și Irlanda.

Totodată, artistul a bifat până acum cele mai importante festivaluri de comedie din lume, de la Edinburgh Festival la Just for Laughs din Montreal, printre altele devenind și primul stand up
comedian care a susținut, pe 3 februarie 2007, o reprezentație în Second Life.

Spectacolul „Gagging Order” va avea loc pe 3 iunie, la Sala Palatului din București, biletele fiind disponibile online pe www.myticket.ro, în rețeaua Diverta și la casa de bilete a Sălii Palatului, la patru categorii de preț, între 100 de lei și 250 de lei. Ora de începere a show-ului este 20.00, evenimentul desfășurându-se exclusiv în limba engleză.

Livehouse Comedy este principala platformă de live entertainment dedicată în România fenomenului de stand up comedy internațional. Seria de evenimente Livehouse Comedy a inclus până în prezent reprezentații ale unor artiști ca Eddie Izzard, Dylan Moran, Pablo Francisco și Michael Winslow.

×
Inchide