Johnny Depp a făcut anunțul așteptat de toată lumea

Johnny Depp a făcut anunțul așteptat de toată lumea
Publicat: 04/06/2014, 13:25
Actualizat: 26/03/2019, 22:25

„Vor avea și copii, însă după nuntă”, a precizat David Heard, tatăl actriței, care a infirmat astfel o serie de zvonuri recente potrivit cărora fiica lui ar fi însărcinată.

Johnny Depp, în vârstă de 50 de ani, și Amber Heard, în vârstă de 28 de ani, s-au logodit de Crăciun și intenționează să se căsătorească în toamna acestui an, a precizat David Heard, citat de publicația Grazia.

„Așa este corect să procedeze, iar ea și Johnny sunt genul de oameni cărore le place să facă lucrurile așa cum trebuie. Voi avea nepoți, însă acest lucru se va întâmpla după nunta lor”, a adăugat David Heard, care locuiește la Los Angeles.

„Amândoi sunt foarte ocupați acum, amândoi filmează pentru niște lungmetraje. Nu au stabilit încă data nunții, dar ea va avea loc în curând. Probabil în toamna acestui an”, a spus el.

David Heard mai spune că Johnny Depp este acela care a avut ideea de a se căsători cu Amber, după despărțirea lui de fosta parteneră de viață, Vanessa Paradis, în 2012.

„Johnny a ajuns într-o perioadă din viață în care consideră că își permite să petreacă mai mult timp alături de copiii lui”, a adăugat David Heard.

Johnny Depp, care a cunoscut-o pe Amber Heard în timpul filmărilor de la „The Rum Diary” în 2010, are deja o fiică și un fiu din relația cu Vanessa Paradis.

Referindu-se la faptul că a ezitat să se căsătorească cu Vanessa Paradis, starul hollywoodian a declarat la începutul acestui an pentru revista Tele 2 Semaines: „Uneori, chiar și lucrurile care par simple și evidente sunt înspăimântătoare. Cred că vârsta, experiența și înțelepciunea ne oferă capacitatea de a trece peste anumite etape din viață pe care nu îndrăzneam să le depășim în trecut”.

Johnny Depp este ocupat în această perioadă cu filmările pentru un lungmetraj despre viața gangsterului James „Whitey” Bulger.

Amber Heard, în vârstă de 28 de ani, originară din Texas, a jucat alături de Johnny Depp în filmul „Jurnalul unui iubitor de rom/ The Rum Diary” (2011). În anul următor, Depp s-a despărțit de partenera lui de viață, actrița și cântăreața franceză Vanessa Paradis, cu care are doi copii.

Relația dintre Johnny Depp și Amber Heard, care a declarat că este bisexuală, nu a fost mereu lipsită de probleme, aceasta punând, la un moment dat, capăt idilei lor după ce a decis că vrea să fie singură.

Johnny Depp și Vaness Paradis – care au împreună doi copii: Lily Rose, de 14 ani, și Jack, în vârstă de 11 ani – s-au despărțit în iunie 2012, după o relație de 14 ani.

Johnny Depp este considerat unul dintre cele mai mari staruri de cinema din generația sa, alături de George Clooney și Brad Pitt. Actor versatil și extrem de expresiv, Johnny Depp s-a simțit în largul lui atât în producțiile hollywoodiene – mai ales în franciza „Pirații din Caraibe”, „Chocolat”, „Donnie Brasco” -, dar și în producții independente, precum „Jurnalul unui iubitor de rom”, dar și în colaborările sale cinematografice cu regizorul american Tim Burton – „Edward Mâini-de-foarfece”, „Legenda călărețului fără cap/ Sleepy Hollow”, „Mireasa moartă/ Corpse Bride”, „Alice în Țara Minunilor” și „Umbre întunecate/ Dark Shadows”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
Ce trebuie să mâncăm pentru a ne feri de cancer: „Evitați aceste două lucruri!”
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel...
Tragedie în România! A MURIT
Cum a fost prins Prinţul Paul al României! Detaliul care l-a dat de gol. Acesta...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Rezervor URIAȘ de apă, găsit ADÂNC sub suprafața Pământului
Se schimbă regulile în România. SE DĂ LEGEA pe care o așteptau milioane de români
Exclusiv: Valentina Borcea și Cristian Boureanu, împreună în instanță. Cine i-a dat în judecată pe...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
"Oare cât mai trebuie să mai îndur? Credeți-mă că nu mai pot". Mesajul fostului socru...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Cercetătorii sugerează să încercăm experiențe noi atunci când simțim că timpul ne scapă printre degete