Justin Bieber, contract de peste 20 mil. dolari cu YouTube, pentru un documentar despre noul album

Justin Bieber, contract de peste 20 mil. dolari cu YouTube, pentru un documentar despre noul album
Publicat: 01/01/2020, 14:05

YouTube a anunțat marți că serialul documentar „Justin Bieber: Seasons” va debuta pe 27 ianuarie. Serialul va avea 10 episoade și prezintă imagini cu Justin Bieber înregistrând primul său album de după cel lansat în 2015.

În 2009, Justin Bieber s-a lansat tot pe YouTube, unde încărca scurte videoclipuri, reinterpretări și piese proprii. „Când am început, YouTube mi-a oferit o platformă și o comunitate pe care să îmi pot promova muzica și experiențele unice din viața mea cu fanii”, a spus Bieber într-un comunicat. „Este foarte plăcut să am YouTube-ul ca partener pentru acest serial. Vreau să îmi duc fanii într-o nouă călătorie”, a mai spus artistul.

Reprezentanții YouTube spun că „serialul va prezenta scene din viața privată a lui Bieber, inclusiv filmări de la nunta sa și imagini cu cercul său de prieteni”. Artistul, în vârstă de 25 de ani, va lansa cu această ocazie și piesa „Yummy”.

Justin Bieber este un cântăreț și compozitor canadian de muzică pop și R&B. După ce impresarul Scooter Braun l-a descoperit pe YouTube în 2009, Bieber și-a lansat primul album oficial, intitulat „My World 2.0”, în 2010. Albumul a debutat pe primul loc în mai multe țări și pentru el Bieber a primit trei discuri de platină în SUA. La vârsta de 16 ani, Bieber devenea cel mai tânăr artist solo din istorie care are un album pe locul 1 în Billboard 200.