Justin Bieber, diagnosticat cu o boală gravă. Dezvăluirile făcute de artist

Justin Bieber, diagnosticat cu o boală gravă. Dezvăluirile făcute de artist
Publicat: 09/01/2020, 08:50
Cântărețul canadian în vârstă de 25 de ani a împărtășit vestea miercuri, printr-o postare pe pagina sa de Instagram, relatează CNN. Artistul a povestit cum unii oamenii au sugerat că arată ca și cum ar fi „pe meth” (drog psiho-stimulent care cauzează stări de euforie), fără să bănuiască adevăratul motiv al schimbărilor fizice. „Nu și-au dat seama că am fost diagnosticat recent cu boala Lyme, și că, în plus, am suferit de o formă gravă de mononucleoză cronică, afecțiune care mi-a afectat pielea, funcțiile creierului, nivelul de energie și sănătatea generală”, a scris el.

Bieber a declarat că primește „tratamentul potrivit” pentru a învinge boala și că mai multe detalii vor fi dezvăluite într-o serie viitoare de documentare YouTube despre viața sa. „Veți afla toate obstacolele cu care m-am confruntat și pe care le-am DEPĂȘIT!” a anunțat artistul, adresându-se celor 124 de milioane de urmăritori de pe Instagram: „Voi reveni într-o formă mai bună ca niciodată”.
Dezvăluirea făcută de Bieber vine după lansarea piesei „Yummy”, primul său single solo în mai bine de patru ani.
Aproximativ 300.000 de americani sunt diagnosticați cu boala Lyme anual, conform centrelor pentru controlul și prevenirea bolilor. Netratată, infecția se poate răspândi în organism, afectând articulațiile, inima și sistemul nervos.
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase